Apps med dyr til de små. 28


Så skal de mindste også have adgang til mors iPhone. Her gik jeg og troede, at jeg havde et vældig hurtigt og klogt barn i Shanti Naja – hun er knap to. Jo, jo hun er kvik og hun taler konstant, men dyr har hun bare ikke tjek på! Sidste weekend udbrød hun med fryd i stemmen “se mor, mange ænder” til en flok duer i København, og i dag brillerer hun med at (igen igen) benævne køer som får og udbryde “se en mis” til en temmelig stor labrador. Vi skal vist kigge lidt på dyr 🙂 Så her får du et par af de apps med dyr, jeg har liggende på min iPhone.

Sound Touch – 32 kr. Til både iPhone og iPad.  Denne app kan hentes i en gratis version, her får man bare ikke så mange billeder med. Jeg hentede meget hurtigt den fulde pakke. Her er en virkelig flot app med billedkort. Via denne app præsenteres det mindste barn for en masse tegninger af dyr og velkendte genstande fra hverdagen. Når Shanti Naja trykker på billedet, vises et rigtigt billede med lyd. Som en ektra god ting, så skifter billederne og barnet bliver opmærksom på, at køer kan se forskellige ud. Denne lille billedapp er genial 🙂 og begge mine piger er vilde med den. Du finder appen her.

 

Vocal Zoo – gratis. Til iPhone. Denne app er super god til selv et meget lille barn. Det var en af de første apps, jeg hentede til min iPhone, så her var Shanti Naja ikke mere end 6 mdr. Der gik ikke lang tid før hun var med 🙂 Appen er meget enkel. Barnet ser en skærm fyldt med billeder af dyr. Ved et lille tryk kommer dyrets lyd. Mere er der ikke i den, men den er alligevel rigtig sjov for de små. Du finder appen her.

 

Vocal Zoo Gold – gratis. Til iPhone. Den nye version af Vokal Zoo. Forskellen på den nye og den gamle er at barnet her ser et stort billede af dyret, og både dyrets lyd og navn siges. Shanti Naja synes, at det er skønt at se billederne af dyrene, men forstår ikke så meget af dyrets navn på engelsk. Du finder appen her.

Ordspillet – gratis. En dejlig app fra Fusentasterne. Her ser man som i Sound Touch en skærm med små tegninger af dyr og andre velkendte genstande fra hverdagen. Men denne DANSKE app har dog alligevel noget de andre ikke kan tilbyde. Den er på dansk. En sød lille pigestemme fortæller barnet hvilket dyr der vises (så hør efter Naja). Vi er meget store tilhængere af det søde lille spil, og Shanti Naja finder selv ikonet på telefonen. Du finder appen her.

Ved at trykke på billederne ,sendes du direkte i app store. Du kan også søge på app´ens navn i app store 🙂 Rigtig god fornøjelse med det lille udvalg af apps med dyr. Rikke 🙂

Følg Mors Apps: