Talspillet – Fusentasterne 2


Her er en perle til mindste fra danske Fusentast. I dette lille talspil lærer barnet at tælle op til tyve. En simpel app med de velkendte tegninger. Der er ingen forvirrende menupunkter – og barnet kan gå lige til spillet på egen hånd.

App´en er helt sikkert god for Sara Lucia – hun kan nemlig let få 4 ting til at blive til 20, når hun skal tælle dem. Med denne app lærer hun at knytte det enkelte tal til den ting hun tæller. Hver gang Sara Lucia trykker på en ting vises tallene, samtidig med at det siges. Shanti Naja kan også være med til at spille denne app. Hun forstår ikke helt meningen, men hun gentager lystigt tallene og synes det er sjovt. Når hver lille talleg er gennemført, kommer en lille glad abe. Det er utroligt, hvor lidt der skal til at more og fange de små.

Jeg kan godt lide, at der er flere niveauer i spillet. Aben og elefanten lærer Sara Lucia at tælle, mens der bag zebraerne gemmer sig en tælleopgaver. Sara Lucia skal udover at tælle en mængde, også vise hvilket tal hun er kommet frem til. Der er to sværhedsgrader.

Den syngende flodhest introducerer os for en skøn lille talsang. Mine piger synes godt om den – og jeg får den på hjernen. Sangen opfordrer barnet til at synge med. Det er dog lidt for meget for Sara Lucia. Hun bliver helt flov, og synes bestemt ikke, at hun skal gale med sammen med sin lettere overstadige mor 🙂

Denne app er en god kobling mellem læring og leg 🙂 Spillet er både til iPhone og iPad og fungerer fint på begge enheder! Rigtig god fornøjelse, Rikke.

Appen koster 13 kr.

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

2 thoughts on “Talspillet – Fusentasterne

  • kongemor

    Jeg har talspillet til min den største, han har været glad for det siden han var 2 år, han startede bare med den nemmeste funktion hvor man bare tæller, og en abe råber FANTASTISK når man har talt færdig.

  • Rikke Pal Post author

    Hej Kongemor – Ja, Naja synes også det er så sjovt. Hun bliver 2 år 1. juli – utroligt hvor tidligt kan finde ud af de spil. 🙂 Rikke