Tre små trolde 785


Den danske app “Tre små trolde” af Katrine Krebs er en fantastisk godnathistorie om de tre små troldebørn Nulle, Tulle og lille Kalle – og om troldefar og troldemor. En familie i en hemmelig og sjov verden.

Historien, som bliver læst højt af en behagelig stemme, er virkelig god! Den handler om nuet, om at drømme, om at huske at nyde hinanden og være sammen.

En rigtig sød detalje, som gør denne app til mere end bare en bog, er den lille godnatsang som bliver sunget for troldebørnene. Tre vers om at finde vejen til drømmeland. Melodien fanger, og Sara lurede hurtigt, at man nemt kunne ændre navnet til søde Sara, lille Naja, frække far. Så den har vi sunget nu flere gange. (Se Saras version på Facebook)

Sara Lucia var utrolig optaget af historien.  Særligt de søde håndtegninger. Børn i dag er vænnet til at se vilde animationer, computertegninger og film i 3D.  Men her får du en app, der skiller sig ud fra mængden. Alt er håndtegnet, og det fangede Saras interesse. Det er sjældent, at Sara kommenterer billeder og tegninger i de apps vi kigger på. Men her ville hun vide, hvem der havde tegnet tegningerne, og hun var enormt interesseret i de mange tegninger. Alle små detaljer fangede hendes øje.

 

Det gik  op for Sara, at vi gør som de gør i historien. Vi går ind og kigger på hende hver aften. Det smeltede hun helt over 🙂

Du kan under indstillinger vælge, om du skal have historien læst op, og om der skal skiftes sider automatisk.

Pigerne og jeg kan varmt anbefale denne søde godnathistorie!

Appen koster 7 kr. i App Store og er både til iPhone og iPad.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

785 thoughts on “Tre små trolde