Ben 10 – en sej app! 302


ben 10 ikonBen 10 Alien Locator – 18 kr. Til iPhone, Ipod Touch og iPad. 

Har du børn – særligt drenge – kan du ikke komme udenom Ben 10. Drengen der finder et magisk ur, og pludselig kan forvandle sig til forskellige væsner med superkræfter. Ben 10 Alien Locator er endnu en app fra dette fantastiske univers.

Ben 10´s ur – Omnitrix – er gået i stykker, og har mistet al sin alien-DNA. Du skal derfor hjælpe Ben 10 med at gendanne urets DNA. Appen har 15 forskellige baner, som gradvist bliver sværere og sværere. Du skal – så hurtigt som muligt – ramme det rigtige væsen (som til forveksling ligner en glaskugle til juletræet :-)). Det starter let, men bliver hurtigt sværere og er faktisk ret fængende. Jo hurtigere du er, jo flere point. Via menuen options på startskærmen, kan du dele din score via Facebook og Gamecenter (slå begrænsningerne til, hvis barnet ikke skal kunne logge på disse steder af sig selv)

Appen henvender sig uden tvivl især til drenge, men Sara synes også den var sjov. Man bliver så optaget af at finde de rigtige væsner, at det er fuldstændig ligegyldigt om det er Ben 10, julekugler eller prinsesser det handler om. Jeg er selv helt bidt af appen. Så en sjov, fængende og vellavet app til drenge og andre barnlige sjæle 🙂

Du kan udover den fulde version til 19 kr hente en gratis version. Det vil jeg anbefale. Så kan du se, om det er noget for jer!

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

302 thoughts on “Ben 10 – en sej app!