Animal Photo Safari


Animal Photo Safari er udviklet af danske Duus Communications Aps. Med denne læringsapp kan du tage dit barn med på en rejse rundt i hele verden. Du har 3 forsøg til at finde ud af, hvor i verden de forskellige dyr lever.

Du skal søge rundt på kortet og kombinere et fotografi med et flot tegnet billede af samme dyr. En anderledes og sjov måde at spille memory på – samtidig med at du lærer hvor dyrene kommer fra.

Sara Lucia vidste med det samme, hvordan spillet fungerede. Hun søgte rundt på kortet og fandt de forskellige dyr. Trunterne hyggede sig – mens mor her sad ved siden af. Lærer-Rikkemor sagde pædagogisk: nej Sara, det er ikke i Europa næsehornet bor. Du skal til Afrika. Sara kiggede skævt på mig – med et lettere forvirret udtryk! Afrika, det har hun hørt om … vi taler meget om de stakkels børn i Afrika. Men at kombinere Afrika med et kort?! Og med dyrene? Hvad er et kort i det hele taget i en 4årigs optik? Jeg er helt sikker på, at spillet her vil kunne bruges til at lære et mindre barn om de forskellige verdensdele – på en sjov måde. Sådan ser verden ud – og her bor dyrene.

Vi kunne dog godt ønske os, at dyrenes navne og kontinenterne ville blive sagt højt, når man trykkede på dem. Man hører dyrets lyd, og det er dejligt. Det kunne også være sjovt, at få et konkurrenceelement ind over. På samme måde som Car Safari af samme udvikler.

Der gemmer sig et lille email-ikon i højre hjørne. Her kan du sende de dyr, som du finder i spillet til dine venner via e-mail. Tegningerne er gratis at bruge. En af udviklerens tanker med spillet var at udvikle en app henvendt til børn uden in-game indkøb, reklamer og ingen utilsigtede klik. Så klikket er muligt – men godt gemt.

Med Animal Photo Safari får du en sjov og lærerig app, som både kan spilles af små og store. Vi har haft det sjovt, og vi synes også de andre apps udviklet af Duus Communications har potentiale. Særligt bilspillet vil vække begejstring hos bilglade unger! Det er faktisk ret morsomt 🙂

Du kan se en sød lille film af udviklerens børn, der spiller appen her.

Appen koster 13 kr. og er kun til iPad.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment