Pages Navigation Menu

De bedste børneapps og andet sjov til børn.

Pixeline Stjernehotellet

Pixeline Stjernehotellet – gratis til iPhone, iPod Touch og iPad.

Hjælp Pixeline og Lillebror med at sætte Stjernehotellet i stand. Hotellet skal stort set bygges op fra bunden. Det ligger idyllisk på en flot ø, men hvad hjælper det, hvis man kun har en etage, ingen møbler, ingen stjerner og slet ingen kunder. Denne danske app er kræs til de lidt større børn – både piger og drenge.

Formålet med spillet er simpelt – omdan hotellet til et flot 10-stjernet hotel. Jo flere stjerner – jo flere gæster. Jo flottere møbler du har – jo flere gæster.

Men ingenting er gratis, det er det heller ikke på Stjernehotellet. Det er faktisk lang tid siden, at jeg hentede appen første gang. Men efter et hurtigt kig, og en konstatering af, at her skulle bruges rigtige penge, slettede jeg appen igen.  Appen så også temmelig kompliceret ud. Den var bestemt ikke noget for mine to trunter på 2 og 4 år. Men efter flere efterspørgsler herinde på apps til de lidt større børn (TAK, kom endelig med flere ønsker til apps jeg skal kigge på) fik den en chance til. Det var godt! Appen er jo vildt god!!! Ja, man skal stadig bruge rigtige penge, det er skidt! Men det behøver man jo ikke, og barnet behøver heller ikke. Man kan kan sagtens spille med de solmønter man kan tjene. Så ved et hurtigt smut forbi enhedens indstillinger og en korrekt indstilling ved køb i programmer, er den fare ude af billedet.

Man kan tjene solmønter på flere måder. Du kan læne dig tilbage og stille og roligt lade dine gæster betale. Det er bare dumt, for de betaler ikke meget – medmindre dit hotel er super flot indrettet og stort. Så Sara og jeg tog til Solø ved at trykke på det lille kort i højre hjørne. På Solø kan man tjene hurtige penge ved små spil. Til at starte med er der kun to åbne spil. Et puslespil og et spil hvor man skal søge efter små genstande og tælle. Begge spil er i tre sværhedsgrader. EFterhånden som man har penge nok på kontoen, kan man låse flere spil op. Her åbner der sig en verden af dejlige små læringsspil (læreren jubler) både med tal og bogstaver (læreren jubler lige igen). Det bedste er næsten, at hver gang man har gennemført et spil, så tjener man solmønter. Så kan man jo enten rejse tilbage til sit hotel og gøre det bedre, eller man kan købe adgang til flere spil.

Selvom Sara ikke er helt gammel nok, synes hun det var vildt hyggeligt at spille Pixeline Stjernehotellet sammen med mig. Hun har ikke helt styr på det med penge – de kommer fra et eller andet kort. Så hun synes, at det er vildt spændende, at man kan tjene penge ved at spille spil. Vi har dog ikke luret, om man også kan tjene rubiner. Rubiner skal også bruges som betalingsmiddel.Det er rubiner man køber for rigtige penge. Men skriv hvis du finder ud af det! (men man kan sagtens spille uden rubiner på kontoen)

Som en ekstra lille detalje kan man konkurrere med sine venner, om at få det flotteste hotel. Det har jeg så ikke prøvet, men jeg er da klar på en konkurrence :-)

Appen er både spil, sjov, leg og læring. Den henvender sig til det lidt større barn, jeg vil mene fra 5/6 år og op, da der er regnestykker og andre (lettere) komblicerede opgaver der skal. Jeg er helt sikker på, at rigtig mange børn vil finde sjove udfordringer i spillet, og elske at bygge Stjernehotellet flot. Der er så mange detaljer med i spillet som appellerer til børnene, den flotte grafik og de velkendte figurer er kun et plus.

Appen kan hentes gratis i App Store.

27 Kommentarer

 1. Her i familien er både August på 4 og Alfred på snart 7 glade for Stjernehotellet, som vi kendte i forvejen Nintendoen. Der er mange gode timeres leg og koncentration, så der er også varme anbefalinger med fra os.

  Tak for de gode tips og anbefalinger – dejligt!

  • Hej Katrine, fedt at de er vilde med den. Det er Sara godt nok også, og jeg som troede at hun var alt for lille! Hun vælger bare de lette opgaver på kortet, og går højt op i at tjene penge :-)

 2. Min datter er også glad for denne app. Man kan få rubiner med koderne “lalandia” og “kreagames.dk” til pengeskabet

 3. Tak for anbefalingen min datter på 7 elsker det. Så meget at den “store” på 10 også ville have det, selvom hun mener hun er for stor til Pixeline.

  Hun har dog endnu ikke fundet ud af, hvordan man åbner pengeskabet?

  • Hej Betina, det pengeskab kan vi heller ikke få åbnet! Vi kunne ellers godt bruge rubinerne! Jeg har læst mig til flere koder på nettet, men de virker ikke! Så sig endelig til, hvis du falder over den rigtige kode :-) God weekend! Rikke

   • prøv 250000

 4. i kan evt skrive God Jul for at åbne pengeskabet

  • Hej jeg spiller selv spilet og jeg har fundet koden det er (vinter)

   • Hej Marcus, ja den har jeg også fundet! Tak :-) Skriv meget gerne, hvis du hører om flere koder! Mvh Rikke

 5. Hej koden er 250000

  Anton

 6. Koden er 250000

  Fra julius Kristensen

 7. Hvad er koden i april?:)

 8. Okay :-)

 9. Der er en ny kode : sol

 10. Min datter har tjent solkroner til at købe nogle specielle gæster, som betaler med rubiner. Så man kan komme meget langt i spillet uden at bruge rigtige penge!

  • Godt tip – tak!

   • Er der nogen nye koder??

    • Prøv zoo :-)

 11. Hej

  Mangler du ikke lige et link til os som ikke vil bruge I-tingeserne men bruger Android
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kreamedie.pixeline.stjernehotellet.da&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwyLDEwMiwiY29tLmtyZWFtZWRpZS5waXhlbGluZS5zdGplcm5laG90ZWxsZXQuZGEiXQ.. (håber hele linket virker ellers søg efter “Pixeline – Stjernehotellet”)
  Men man kan også bruge spillet på sin egen pc-er ved at taste http://www.pixelineland.dk/spillet/
  vi har brugt mange sjove timer der så tak for kode siden 😉

  • Hej Dorte – super :-) Tak for link! Kh Rikke

 12. Den nye kode er zoo den giver 10 rubiner

 13. hvad koster de der rubiner egentlig, fordi jeg vil da ikke købe noget som jeg ikke aner hvad koster. kan nogen hjælpe mig med det

  • Hej Eva, der er forskellig pris på rubinerne. Ved tryk på det røde plus kommer priserne frem :-)

 14. hvordan finder I koder til det dumme pengeskab, nu har min søn og lidt hans mor spillet i en måned men har aldrig fundet ud af det pengeskab

  • Der er en hel del koder at finde her på siden. De nyste koder er nord, 3000fb og snow.

 15. Hvorfor køber alle pizzaer som mad. Giver de bedst fortjeneste ..

  Frida

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ny kode til stjernehotellet « Mors apps – en verden af apps til børn - [...] Kender du ikke Pixeline Stjernehotellet – så kig her [...]
 2. Pixeline stjernehotellet 27.5http://mors-apps.com/2011/10/09/pixeline-stjernehotellet/ « Mors apps – en verden af apps til børn - [...] Kender du ikke Stjernehotellet – så læs her. http://mors-apps.com/2011/10/09/pixeline-stjernehotellet/  [...]
 3. Ny kode til Pixeline Stjernehotellet – 13.06 « Mors-apps - [...] Har du ikke Pixelines Stjernehotel, kan du læse mere om den her. [...]
 4. Ny opdatering til Stjernehotellet | Mors Apps - [...] du ikke Stjernehotellet? Så læs min tidligere anmeldelse af appen her. PixelineStjernehotellet fås til iPhone, iPad og iPod Touch,(kræver …

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Mors-apps_468x60Mors-apps_468x60