Pixeline Stjernehotellet 31


Pixeline Stjernehotellet – gratis til iPhone, iPod Touch og iPad.

Hjælp Pixeline og Lillebror med at sætte Stjernehotellet i stand. Hotellet skal stort set bygges op fra bunden. Det ligger idyllisk på en flot ø, men hvad hjælper det, hvis man kun har en etage, ingen møbler, ingen stjerner og slet ingen kunder. Denne danske app er kræs til de lidt større børn – både piger og drenge.

Formålet med spillet er simpelt – omdan hotellet til et flot 10-stjernet hotel. Jo flere stjerner – jo flere gæster. Jo flottere møbler du har – jo flere gæster.

Men ingenting er gratis, det er det heller ikke på Stjernehotellet. Det er faktisk lang tid siden, at jeg hentede appen første gang. Men efter et hurtigt kig, og en konstatering af, at her skulle bruges rigtige penge, slettede jeg appen igen.  Appen så også temmelig kompliceret ud. Den var bestemt ikke noget for mine to trunter på 2 og 4 år. Men efter flere efterspørgsler herinde på apps til de lidt større børn (TAK, kom endelig med flere ønsker til apps jeg skal kigge på) fik den en chance til. Det var godt! Appen er jo vildt god!!! Ja, man skal stadig bruge rigtige penge, det er skidt! Men det behøver man jo ikke, og barnet behøver heller ikke. Man kan kan sagtens spille med de solmønter man kan tjene. Så ved et hurtigt smut forbi enhedens indstillinger og en korrekt indstilling ved køb i programmer, er den fare ude af billedet.

Man kan tjene solmønter på flere måder. Du kan læne dig tilbage og stille og roligt lade dine gæster betale. Det er bare dumt, for de betaler ikke meget – medmindre dit hotel er super flot indrettet og stort. Så Sara og jeg tog til Solø ved at trykke på det lille kort i højre hjørne. På Solø kan man tjene hurtige penge ved små spil. Til at starte med er der kun to åbne spil. Et puslespil og et spil hvor man skal søge efter små genstande og tælle. Begge spil er i tre sværhedsgrader. EFterhånden som man har penge nok på kontoen, kan man låse flere spil op. Her åbner der sig en verden af dejlige små læringsspil (læreren jubler) både med tal og bogstaver (læreren jubler lige igen). Det bedste er næsten, at hver gang man har gennemført et spil, så tjener man solmønter. Så kan man jo enten rejse tilbage til sit hotel og gøre det bedre, eller man kan købe adgang til flere spil.

Selvom Sara ikke er helt gammel nok, synes hun det var vildt hyggeligt at spille Pixeline Stjernehotellet sammen med mig. Hun har ikke helt styr på det med penge – de kommer fra et eller andet kort. Så hun synes, at det er vildt spændende, at man kan tjene penge ved at spille spil. Vi har dog ikke luret, om man også kan tjene rubiner. Rubiner skal også bruges som betalingsmiddel.Det er rubiner man køber for rigtige penge. Men skriv hvis du finder ud af det! (men man kan sagtens spille uden rubiner på kontoen)

Som en ekstra lille detalje kan man konkurrere med sine venner, om at få det flotteste hotel. Det har jeg så ikke prøvet, men jeg er da klar på en konkurrence 🙂

Appen er både spil, sjov, leg og læring. Den henvender sig til det lidt større barn, jeg vil mene fra 5/6 år og op, da der er regnestykker og andre (lettere) komblicerede opgaver der skal. Jeg er helt sikker på, at rigtig mange børn vil finde sjove udfordringer i spillet, og elske at bygge Stjernehotellet flot. Der er så mange detaljer med i spillet som appellerer til børnene, den flotte grafik og de velkendte figurer er kun et plus.

Appen kan hentes gratis i App Store.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


31 thoughts on “Pixeline Stjernehotellet