Vil du prøve Ordjagt 303


Ordjagt er en helt ny app fra LingApps. Ordjagt er et kapløb mod tiden, hvor du hurtigst muligt skal danne flest ord. Du får point for hvor lange dine ord er, hvor hurtig du er, hvor mange ord du danner og hvor mange ord du danner inden du skifter bogstaver. Appen kan spilles både af små og store – børn og voksne. Del din high score og udfordr dine venner på Facebook eller mail.

Jeg har fået en score på 19667317 og 29 ord… kan du slå den? Sara kan også være med hendes højeste score er på omkring 2 mill. Som du kan se, er der mulighed for en tårnhøj score 🙂

Da jeg har været med til at lave Ordjagt, vil jeg ikke anmelde den yderligere her på siden. Men I skal da ikke snydes for lidt promotionkoder.

Jeg har fået 5 koder – så skriv en kommentar her eller på Facebook. 🙂 Først til mølle … jeg sender koden til dig på mail. Som tak for koden kan du enten skrive en vurdering i App Store eller trykke synes godt om på Facebook.

Ordjagt kan hentes i App Store for 6 kr.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

303 thoughts on “Vil du prøve Ordjagt