Piratskatten – et memoryspil 99


Svenske Wombi sender den ene dansksprogede børne-app på markedet efter den anden, og det er jo dejligt.

Piratskatten er et klassisk memoryspil, hvor skatten skal fordeles mellem piraterne. Piratskatten adskiller sig fra andre memory-apps ved, at man her skal spille mod hinanden. Piratskatten er et spil for to spillere. Man vælger sin pirat, og så skal de ellers spilles huskespil mod hinanden.

Så lad børnene hygge sig, lege og samtidig træne deres hukommelse og logiske tænkning. Sara er vild med appen, og synes det er super hyggeligt, at vi kan spille sammen. Animationerne er super flotte, og appen fungerer generelt godt.

Appen kan hentes i App Store. Her kan du også læse hele Wombis beskrivelse af appen.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

99 thoughts on “Piratskatten – et memoryspil