Glædelig jul 355


Så nærmer julen sig. Pigerne og jeg gået på juleferie. Så i dag har vi bagt julekager, lavet julegaver, pyntet juletræ og lavet julepynt. Det er SÅ hyggeligt. Mors-apps vil også holde juleferie. Du er meget velkommen til stadig at kommentere og skrive til mig.

Inden jeg lukker helt ned og juler på liver løs, har jeg lidt koder til dig…  Jeg vil kigge nærmere på de forskellige apps og skrive mere om dem efter jul, men promotionkoderne behøver ikke vente!

I går skrev jeg et indlæg om gratis apps fra Happi Papi – og at man skulle skynde sig inden det var for sent. Det viste sig, at man skulle være MEGET hurtig :-), de to dejlige læringsapps kostede penge allerede fra midnat :-(. Men, men men jeg har skrevet lidt med Happi Papi, og de har været så venlige at sende mig 20 koder. Så nu har jeg altså 5 koder til Happi Læser iPhone, 5 koder til Happi Læser iPad, 5 koder til Happi Staver iPhone og 5 koder til Happi Staver iPad. Skriv en kommentar (her på siden) med hvilken app du ønsker en kode til, så trækker jeg lod i morgen aften ved 21 tiden 🙂

Jeg har tidligere skrevet om Happi Staver – læs anmeldelsen her.

Det er faktisk ikke kun Happi Papi, der er i det gavmilde hjørne. Svenske Wombi har endnu en dansk app i App Store. Spil for børn – en app for børn med 6 forskellige spil til kun 6 kr.  Til den app jeg har 10 koder. Så skriv en kommentar hvor du skriver, at det er denne app du ønsker, så trækker jeg lod i morgen aften ved 21 tiden 🙂

Sidst men ikke mindst har danske Mingoville, som er folkene bag de super gode matematikapps jeg tidligere har skrevet om herinde, lavet en ny dansk app. Den hedder Lær klokken og koster 12 kr (stiger til 18 kr. efter nytår). Jeg har hentet appen i dag og er allerede nu meget imponeret. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på den. Sara synes den er super spændende! Hun har været total ligeglad med klokken, men nu ved hun hvornår klokken er hel og halv… det tog omkring 10 minutter!  Lær Klokken er vildt flot lavet med et mix af film og små øvelser. Jeg har fået 3 koder til Lær klokken, så smid en kommentar! Jeg trækker lod i morgen aften ved 21 tiden!

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal gøre med en promotionkode, så læs her 🙂

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul! Mange hilsner fra Rikke

Følg Mors Apps:

Leave a comment

355 thoughts on “Glædelig jul