Glædelig jul 31


Så nærmer julen sig. Pigerne og jeg gået på juleferie. Så i dag har vi bagt julekager, lavet julegaver, pyntet juletræ og lavet julepynt. Det er SÅ hyggeligt. Mors-apps vil også holde juleferie. Du er meget velkommen til stadig at kommentere og skrive til mig.

Inden jeg lukker helt ned og juler på liver løs, har jeg lidt koder til dig…  Jeg vil kigge nærmere på de forskellige apps og skrive mere om dem efter jul, men promotionkoderne behøver ikke vente!

I går skrev jeg et indlæg om gratis apps fra Happi Papi – og at man skulle skynde sig inden det var for sent. Det viste sig, at man skulle være MEGET hurtig :-), de to dejlige læringsapps kostede penge allerede fra midnat :-(. Men, men men jeg har skrevet lidt med Happi Papi, og de har været så venlige at sende mig 20 koder. Så nu har jeg altså 5 koder til Happi Læser iPhone, 5 koder til Happi Læser iPad, 5 koder til Happi Staver iPhone og 5 koder til Happi Staver iPad. Skriv en kommentar (her på siden) med hvilken app du ønsker en kode til, så trækker jeg lod i morgen aften ved 21 tiden 🙂

Jeg har tidligere skrevet om Happi Staver – læs anmeldelsen her.

Det er faktisk ikke kun Happi Papi, der er i det gavmilde hjørne. Svenske Wombi har endnu en dansk app i App Store. Spil for børn – en app for børn med 6 forskellige spil til kun 6 kr.  Til den app jeg har 10 koder. Så skriv en kommentar hvor du skriver, at det er denne app du ønsker, så trækker jeg lod i morgen aften ved 21 tiden 🙂

Sidst men ikke mindst har danske Mingoville, som er folkene bag de super gode matematikapps jeg tidligere har skrevet om herinde, lavet en ny dansk app. Den hedder Lær klokken og koster 12 kr (stiger til 18 kr. efter nytår). Jeg har hentet appen i dag og er allerede nu meget imponeret. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på den. Sara synes den er super spændende! Hun har været total ligeglad med klokken, men nu ved hun hvornår klokken er hel og halv… det tog omkring 10 minutter!  Lær Klokken er vildt flot lavet med et mix af film og små øvelser. Jeg har fået 3 koder til Lær klokken, så smid en kommentar! Jeg trækker lod i morgen aften ved 21 tiden!

Hvis du ikke lige ved, hvad du skal gøre med en promotionkode, så læs her 🙂

Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul! Mange hilsner fra Rikke

Følg Mors Apps:

Leave a comment

31 thoughts on “Glædelig jul

 • Jette

  Ku’ rigtig godt tænke mig en kode til Wombi’s Spil for børn 🙂

 • Jane

  Jeg var super hurtig igår- så nåede happi 😉
  Men vil gerne nappe et lod til både wombi og mangoville ….

  Og ja rigtig glædelig jul til både dig og din familie 😉 vi er på ferie fra i morgen hurra !

  Tak for din fine hjemmeside- jeg finder aldrig apps så gode, hvis det ikke var for dig….

 • Else-Marie Nygaard

  Martin vil elske happi læsning til iPhone. Alle lyder super gode, så vi er klar på mange koder, hvis det ikke er nok, der ønsker :0)

  Rent arbejdsmæssigt et jeg nysgerrig på Lær klokken

 • Helene

  På trods af indkøb af Batman vægur har min ældste søn endnu ikke helt fattet interesse for det dér med klokken. Det ville derfor være super hvis julemanden lagde en kode til Lær Klokken.

  Hans to lillebrødre (tvillinger) ville til gengæld elske at komme i køkkenet med Toca Boca – så den står også på ønskesedlen 🙂

 • Merete

  Jeg vil gerne være med i lodtrækningen om “Spil for børn” fra Wombi.

  Glædelig jul 🙂

 • Sanne

  Jeg glemte helt at skrive, at det kunne være fedt at vinde koder til iPad;-) især de første med at læse og skrive, så jeg kan teste dem af til mine elever. Den med klokken kunne også være fed at få en kode til 😀

  God jul.

 • Anita

  Jeg vil gerne være med i lodtrækningen om “Lær klokken ” min datter er helt vild for at kunne lære klokken.

  Tak for dine hurtige svar tidligere i dag.

  glædelig jul til dig og familien

 • Kathrine Felland Gunnløgsson

  Kære Rikke
  Jeg vil bare ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Det er sådan en kæmpe fornøjelse at læse dine anbefalinger – og hjemme hos os siger vi også Toca Boca på den dér Toca Boca-agtige måde. Hvis det ikke havde været for dig, var der mange fantastiske apps som vi aldrig havde fundet. Tusind tak for dit gode øje for apps i børnehøjde.
  Og som mor til en dreng med Aspergers syndrom ser jeg store muligheder i læringsprogrammer til iPad – så hvis du får brug for en niche-tester har jeg en kvik 7-årig klar.
  Mange glade julehilsner
  fra Kathrine

 • Bente Wain

  Krydser alt hvad krydses kan og håber på en kode til Wombi og/eller Mingoville :0)
  Rigtig glædelig jul

 • Charlotte H.

  Håber at vinde en kode til app’en fra wombi, den med spil for børn 🙂

 • Anne-Mette

  Jeg nåede også happi i går så jeg vil gerne have lod til både wombi og mangoville – tak 😉

 • Mette

  Hej Rikke. Vi vil gerne være med i lodtrækningen om Lær klokken app’en. Rigtig god jul til dig og din familie 😉

 • Mia

  Hej søde Rikke – rigtigt glædelig jul, til dig og familien! Håber I får en dejlig aften og nogle dejlige juledage!

  Jeg var også hurtig med Happi app’sne igår – juhuu 🙂
  Men vil rigtigt gerne være med i din lodtrækning om både wombi og især lær klokken!

  Knus Mia

 • sara

  Jeg vil rigtig gerne ha et lod til både wombi og mangoville – 1000 tak for alle de fede anmeldelser

 • Maria

  Vi hentede et par apps i forgårs, og min søn på 7 var meget begejstret. Så han kunne godt tænke sig flere 🙂 Vi er interesseret i Happi læser og Lær klokken til iPhone. Glædelig jul!

 • Mette FB

  Øi hvor ville mine unger elske Happi Læser og Lær klokken til iPhone, – med en seksårig i 0.klasse der just er begyndt at læse, og en niårig der stadig ikke kan se noget formåli at lære klokken – ville det være et superhit 🙂

 • Karina Dahl

  Maya og Mathilde vil meget gerne være med i lodtrækningen om Lær Klokken. 🙂

 • Karina Dahl

  Vi vil selvfølgelig også gerne være med i lodtrækningen om Wombis app. Happis apps vi fik vi den anden dag – tak for tippet. 🙂

 • Charlotte

  Vi vil gerne være med i lodtrækningen om wombis app eller lær klokken:-)

 • henriette

  Jeg vil også gerne prøve nogle af disse fede apps. Har mest interesse i happi læser ipad, happi staver ipad. Vil også gerne prøve de andre wombi og klokken. Vores skole har lige købt ipads til hele lærerværelset, så alt det her med gode apps er kun blevet endnu mere interessant. Jeg er pædagogisk IT- vejleder. Så er der også hjemmebørnene, som jo får lov at være testere på det hele.

 • Åse Lund

  er interessereret i koder til
  Happi papi læser og staver (begge til ipads)
  og den med lær klokken
  og lingapps tabel.
  Tak for alle tips’ene.

 • Martin

  Jeg vil gerne have et lod i Hapi Papi puljen, og et i wombi puljen

 • Stina Krøller

  Hej Rikke
  Jeg synes at appen om at lære klokken kunne være super – fire styks der stadig ikke kan klokken – så den kunne være yderst relevant.

  Ellers er wombi måske god men opfattede ikke lige aldersklassen.

  Happi har jeg købt for længe siden – dejligt med gode apps.

  Hele julen skal der spilles på Ipad – dejligt med tid og tid og tid.

  Rikke glædelig jul og godt nytår til dig og endnu engang tak for at få mig med ind i denne verden af apps.

  Stina