Et faktum hver dag 21


Med appen Et faktum hver dag fra svenske Wombi får du og dit barn dagligt leveret et nyt faktum. Informationer om alt mellem himmel og jord. Lige fra længden på verdens længste regnorm, til at en glasfrø er gennemsigtig. Viden man bestemt kan leven uden, men som er rigtig sjov at have – særligt i skolegården. Der er da ikke noget så fedt som at kunne gå hen til en klassekammerat og sige: “Vidste du, at fisk ikke har øjenlåg, så de sover med øjnene åbne?“. Der er bare noget ved viden om alverdens mærkeligste ting. Der er en grund til, at fagbøger og rekord-bøger er super populære på skolebiblioteket. Børn ELSKER viden. Med Et faktum hver dag får dit barn en daglig dosis viden, leveret på en ny og anderledes måde. En kalender med et faktum til hver dag hele året. Godt tænkt!.

Appen er meget simpel i sin opbygning. Helt enkelte stregtegninger kombineret med et skrevet faktum, som også kan læses højt. Ved første øjekast virker appen kedelig, grafikken er langt fra prangende. Men Et faktum hver dag er jo heller ikke et spil, hvor det skal blinke, larme, lyse og fange barnet interesse. Appen skal formidle en viden – og intet andet. Det gør den på en rigtig god måde. Ud over at åbne en ny “faktum-låge” hver dag, kan man gemme sine favoritter. En smart funktion, så man ikke skal bladre 45 dage tilbage, for at finde lige det faktum, man skulle imponere sin biologilærer med.

Målgruppen er temmelig bred. Det er sjovt på en sådan haha, waaau måde, når man er 5 år. Man forstår ikke rigtig den viden, man har fået, men det lyder sejt og vildt. Sådan har Sara det. Tager det 10 år at gå til månen? siger hun vildt imponeret, uden at ane hvor lang tid det er. En klar fordel er her, at det daglige faktum læses højt. De ældre børn vil få en helt anden glæde af appen. Mine 5. klasses elever slugte appen råt. Det var spændende og interessant viden – særligt drengene spidsede ører.

Et faktum hver dag er en anderledes og rigtig god app, som giver børnene sjov viden.

Et faktum hver dag kan hentes i App Store til 19 kr. Til iPhone, iPod Touch og iPad.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

21 thoughts on “Et faktum hver dag

 • Jonas

  Hej Rikke
  Din blog er den bedste!
  Din mailing liste service sparer os forældre for megen tid og besvær med at finde de “gode” børne-apps

 • Jane

  JA jeg anbefaler dig også vidt og bredt…

  OG napper gerne et lod 😉

 • Dana Albertsdottir

  Rigtig smart app 🙂 vil være god til min datter som går i 4.klasse
  Selvfølgelig vil vi gerne være med i lodtrækningen.
  Vh Dana

 • Susanne Danielsen

  Suveræn blog du har. Jeg læser alt du anbefaler, og har af den vej – købt så mange rigtig gode app til mine 2 søde drenge på 3 og 6 år, og også de elsker dem 🙂
  Denne nye app Wombi, ville min søn på 6 år elsker – går i 0. klasse og er så glad for at lære nyt.

 • Anne-Mette

  Den lyder perfekt til min videbegærlige 7-årige :-). Anne-Mette

 • Pia Rasmussen

  Lyder som en hyggelig læringsapp. Den vil vi også gerne have her i huset 🙂

 • Anne-Mette

  Denne app vil være et hit til min dreng. Han kan i forvejen godt lide viden om skægge og skøve ting.

 • Helle

  Vupti kan lige nå at være med. Er ny på Ipad området og har allerede lært meget fra din blog om “how to” + hvilke app’s der er gode til børn. Tak :o)

 • Kathrine Felland Gunnløgsson

  Jeg håber jeg kan nå at være med. Med de to små ‘svampe-hjerner’ jeg har herhjemme vil de suuuge al den herlige fakta til sig.
  Og igen – tak for alle dine lige i øjet anbefalinger af sjove, nyttige og gode apps til ungerne. Det er bare sådan en dejlig service!
  Kh Kathrine

 • Nina

  Håber at min kommentar kommer med lige her på falderebet. Elsker Wombi’s apps og denne ser også rigtig god ud. Tak for en super blog!

 • sara

  Ja fedt – vil også gerne være med i lodtrækningen. Tak for en fed side 🙂

 • Stina O. Krøller

  Jeg ville også gerne være med men er først lige vendt hjem fra ferie – prøver igen senere….
  God ferie fortsat

 • Jonas

  Så faldt der en fem-øre eller to i dag – også for mig (he he)
  Tak for det 😉