En hilsen fra udviklerne bag Moji Klockis 11


Forleden skrev jeg dette indlæg om børne-appen Moji Klockis. En skøn app, hvor man kan træne og lege med klokken.

Den engelske udgave af samme app er gratis i App Store. Appen er helt den samme, bortset fra lyden selvfølgelig. En god træning for de børn, som allerede kan lidt engelsk. Eller en god måde at se, om appen er noget for jer 🙂

Jeg har fået en mail med flere promotionkoder til jer. Jeg smider koderne på min Facebook side. Det er først til mølle princippet. Så skynd dig!

Er du en af de heldige, som får en kode, så brug gerne 2 minutter på at skrive en lille anmeldelse i App Store. Det er en stor hjælp til udviklerne, så de kan gøre de skønne børneapps endnu bedre :-). Du kan læse mere om vurderinger og anmeldelser her.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

11 thoughts on “En hilsen fra udviklerne bag Moji Klockis