En dag i cirkus 50


En dag i cirkus er en dejlig børneapp med hele 20 forskellige minispil. Her får man virkelig noget for pengene. Appen er helt speciel. Ud over de små sjove spil er En dag i cirkus også en historie om folkene i cirkus. Barnet skal jonglere med bolde, hjælpe klovnene, fodre elefanter, spille instrumenter og meget mere. Grafikken er helt unik! Illustrationerne er simpelthen så flotte!

Naja er meget optaget af appen. Den fanger virkelig hendes interesse. En dag i Cirkus har ingen besværlige menupunkter, og der sker noget sjovt hele tiden. Jeg savner måske en menu, da der er SÅ mange forskellige spil. Jeg har lidt svært ved at finde rundt i dem. Men Naja opfattede nok mere denne spil-labyrint som spændende. Der sker hele tiden noget nyt. Favoritten er et minispil, hvor man skal tegne ansigt på puplikum. Jeg må dog lige bringe en advarsel – flere spil kræver, at man vipper og tipper og drejer rundt med enheden… Så pas lidt på, hvis de små pølsefingre sidder selv! 🙂

En dag i cirkus er et dejligt cirkuseventyr! 

Appen kan hentes i App Store til 19 kr.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

50 thoughts on “En dag i cirkus