Skoletasken 83


Skoletasken er et nyt koncept fra LingApps. Appen er udviklet specielt til grundskolen., Via en aktiveringsnøgle får man adgang til alle læringsapps fra LingApps. Her er altså både ABC Balloner, 120 ord, Ordjagt, Den lille tabel, Bogstavleg og de engelske versioner. Nye apps kommer med efterhånden som de udvikles – uden beregning. Da appen er tiltænkt skoler, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt for private at købe adgang.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

83 thoughts on “Skoletasken

 • Mia Andersen

  Hej Rikke
  Jeg er blevet så glad for din blog og kigger forbi næsten dagligt:-)
  Jeg håber at jeg bliver den heldige der bliver udtrukket…..eller måske er det nærmere min søn på 7 der vil være den heldige;-)

  Mia

 • rikke pal

  Hej Mia, så håber vi, at du har mere held her! Smil fra Rikke

 • Helle

  Min datter på otte og jeg vil mægtig gerne være med i konkurrencen!

 • Henriette Hansen

  Hej Rikke
  Det vil jeg rigtig gerne prøve, da vi som skole har kørt med gratis Apps på vores elev iPads, men skal til at have nogle købe apps på. Så kan mine kolleger jo prøve denne app hos mig. Det er godt tænkt, det med at samle dem. Venter spændt på lingapps writer. DBh Henriette it-vejleder Gug skole

 • Margithd

  Jeg håber jeg er heldig. Er læsevejleder i grundskolen, så det passer perfekt 😉

 • Johanne Bæk

  Jeg kunne som lærer godt tænke mig at få fingre i de programmer, for så kan min datter være prøveklud og forhåbentlig kan vi på skolen få råd til alle de fede ting til iPad.
  Johanne

 • Susanne

  Den vil min søn på 6 år så gerne være med på, der er så mange af app’ene, han ville have så stor gavn af. Det er jo især i den alder, at de bare er vilde med at lære 🙂 I øvrigt elsker vi din blog herhjemme, og hold da op , hvor har jeg købt mange af dine anbefalte apps. kh susanne

 • Barbara

  Uha, med en datter som skal begynde i skole efter sommerferien, ville det da være perfekt at vinde!

 • Marianne Jensen

  Elsker disse apps. Min pige lærte så hurtigt bogstaver og tal via de forskelle apps. Håber vi er heldige .;)

 • Heidi Pape

  Uuuh, det kunne være SÅ brugbart da jeg som lærerstuderende har valgt at skrive bachelor omhandlende brugen af ipads i folkeskolen!
  Jeg følger derfor også din blog med stor interesse 🙂
  Håbet er stort..

 • jane hansen

  Hejsa, se det var jo fantastisk at det hele kunne samles et sted. Jeg er skolelærer og underviser for tiden en 3. klasses pige i “Vaks”, som er en læsestrategi for læsesvage elever. At bringe Ipad’en med ind i undervisningen af en så svag elev er fantastisk. det “tænder” hende, og hun lyster at lege med læsning og stavning nu. Håber at komme i betragtning.
  Venlig Hilsen Jane Gammelgaard Hansen

 • Stina O. Krøller

  Hej Rikke
  Jeg forsøger endnu engang at skrive en kommentar. Lyder som en super app.

  Den sidste app vi talte om har jeg stadig ikke fået til at virke.?????

  Ses
  Stina

 • Åse Lund

  Hej

  Med et barn i 1. og et mere skolebarn til næste år, så vil jeg gerne være med i lodtrækningen.
  tak for alle de gode tips.
  mvh Åse

 • Karina Sylvander

  Hej Rikke

  Jeg vil rigtig gerne være med i lodtrækningen, har en pige der går i 0 klasse og jeg er helt sikker på at det her vil være perfekt til hende.

  KH
  Karina

 • Charlotte

  Hej mor 🙂
  Skal skrive opgave om, hvordan iPads i undervisningen kan kvalificere læring, så en kode kunne da være top-godt. Bruger i øvrigt med stor fornøjelse jeres apps, både til skolebog og privat. Mvh Charlotte – (forhåbentlig!) kommende it-vejleder 🙂

 • Troels Faber

  Hej.
  Den vil jeg rigtig gerne prøve at bruge i skolen. Vi kører et praktisk faglig læring projekt, hvor iPad er super til at motivere.
  Mvh Troels

 • Sophie

  Lyder rigtigt spændende…. det vil mine børn og jeg gerne prøve

 • Mette FB

  Åh det gad jeg godt, – ville være perfekt til min søn der barer lærer så meget lettere når der er elektronik involveret :o)

 • Vicky larsson

  Super god ide. Er selv lærer for specielklasse elever og netop lokket min leder til at indkøbe I-pads. Så mere af den slags pakkeordninger TAK 😉
  Har de fleste Lingapps privat.
  Vicky

 • Michael Juhl Nielsen

  Lyder som en rigtig god ide, som må vinde udbredelse!
  Venter vildt spændt på AppWriter.

 • Rikke Pal Post author

  Vaks er så godt! Det bruger vi også hos os! Selvfølgelig kommer du i betragtning. Alle ryger i en bunke i morgen 🙂

 • Karen Bruhn Krogh

  Det lyder helt vildt spændende. Vil gerne deltage om en kode. Kh Karen indskolingslærer på en lilleskole.

 • Karen Bruhn Krogh

  Tak for dine mange super tips. Jeg bruger de fleste rigtig meget til mine egne børn 😉

 • Susanne

  Kære Rikke,
  Jeg skrev her på din blog den 11.3, om hvor glad min søn på 6 år ville blive for den, da det jo især er i den alder , at de virkelig elsker at lære, men jeg glemte at skrive, at jeg også har fødselsdag idag, så derfor ville det jo også være en perfekt gave 🙂 Er sønnen glad , så er moren det jo også !!!!

 • Karina (KAT)

  Kære Rikke!
  Den vil min søn meget gerne vinde. Han er 7 år 🙂

 • Minna Kallehave Madsen

  Det er så vildt inspirerende og inkluderende for børn i skolen.

 • Marie Louise

  Iihh, hvor lækkert. Jeg bruger i forvejen flere af de apps til undervisning af tosprogede elever samt min 1. klasse. Ja og så selvfølgelig mine egne to børn.