FIFA 14 44


Jeg fik denne kommentar i går – og vil dele anbefalingen med jer.

Kære Rikke,
Jeg vil bare lige anbefale en app :Fifa 2012, fra EA. 
Jeg tænkte, at nu hvor du har to piger, og de nok ikke har særlig stor interesse i at teste fodboldspil, så kan jeg sige, at den er helt gennemtestet af min søn på 6 år. Siden vi fik ipaden for omkring 3 måneder siden, har han spillet Fifa 2012 til stor fornøjelse hver eneste dag, han går op i det med liv og sjæl – vælger hold og spillere og ELSKER stadig app’en :-)Spiller faktisk ligenu endnu engang :-) Så hvis du vil anbefale noget for de kære drenge på min søns alder og op, så er denne et MEGET godt bud. Den står både jeg og min søn indefor.
KH susanne

Jeg har redigeret lidt i kommentaren – så vi fik den rigtige udvikler på  🙂 Men tusind tak Susanne!!! Jeg vil dog lige fortælle, at begge mine piger er startet til fodbold 🙂 De har været til deres anden træning i dag! Så det kan være, at fodboldspil også bliver populære hos os!

 

FIFA 14 kan hentes i App Store til 54 kr.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

44 thoughts on “FIFA 14