Nyt fra Toca Boca og lidt mere 17


Den 14. juni sender Toca Boca en ny App afsted – Toca Train. Jeg har et par piger, der glæder sig. Appen ser rigtig fin ud – se selv.

Jeg har stadig et par koder tilbage til Toca House, Toca Kitchen og Toca Store – er det noget for dig?  Skriv en kommentar til dette indlæg på min Facebookside. Jeg trækker lod i morgen aften! Husk at skrive HVILKEN en af koderne!

[slideshow]

… og så lige et spørgsmål til dig. Synes du godt om min side på Facebook? Ser du så stadig det jeg skriver? Flere udenlandske app-anmeldere skriver, at Facebook fremover skjuler indlæg fra sider (som mors-apps). At du kun kan se dem, hvis du er “aktiv” med siden, altså ved at synes godt om indlæg, kommenterer og deler. At Facebook så vil have administratoren af siden til at betale Facebook, for på den måde at vise sidens indlæg til alle! Jeg har dog endnu ikke modtaget den besked fra Facebook – men det har Daniel fra PapparsAppar.se.

Vil du være sikker på at holde dig opdateret med gode apps, gratis apps og promotionkoder, så kan du også følge bloggen direkte (i højre side) eller følge med via Bloglovin. 

Mange hilsner fra mig

– Rikke

Følg Mors Apps:

Leave a comment

17 thoughts on “Nyt fra Toca Boca og lidt mere

 • Dana Albertsdottir

  Vi vil gerne være med, vi har nemlig ikke Toca house 🙂

 • Inez Meistrup

  Vi venter også på den nye app fra Toca Boca, og er helt enig i at den ser super god ud….De kan bare noget helæt særligt der fænger alle børn..:0)

  Synes at det er rigtig ærgeligt at Facebook forsøger at “presse” gode facebooksites som din til at betale. Det er ikke i orden…. Jeg kan stadig se hvad du skriver der inde og håber da meget, at jeg kan blive ved med det.

  Synes at du gør er rigtig godt arbejde og har god gavn af det du skriver i forhold til apps feks. var det jo her, at jeg fandt Toca Boca appsne. Jeg har også været heldig og nydt godt af de promotionscoder du jævnlig deler ud af.
  De gange hvor jeg ikke har vundet en code, har jeg alligevel købt appsne, så firmaerne bag må også være rigtig glade for din blog….:o)

  PS. Super anmeldelse de drenge har lavet…..endnu en god ting på din blog

 • Rikke Pal Post author

  Hej Inez, skønt at du har så stor glæde af bloggen! Ja, jeg synes også det er lidt mystisk med FB. Nu må vi se – ellers dropper jeg siden der. Det er bare ærgeligt, da det en så let måde for mig! Vi ser!
  Ja, drengene var så motiverede for at skrive. Det var en drøm at følge! Så selvfølgelig skulle den på siden!
  Rigtig god aften,
  Rikke

 • marianne iversen

  Ville elske at lege med toca kitchen sammen med barnebarnet Mille på 18 måneder. Hun elsker de andre apps fra Toca Boca 😉

 • Kirsten

  Jeg vil også gerne vinde en af koderne. Der er ligegyldigt hvilken en, vi har ingen af dem;0) Til gengæld er mine piger vilde med dem vi har, så jeg er sikker på de bliver glade ligegyldig, hvilken af dem det ville blive.

  Håber fortsat at kunne følge dig på Fb, ellers må jeg jo blive lidt mere flittig på din blog. En stor tak for dit store arbejde med at rådgive os i junglen af apps til børn:0)

 • Karina (KAT)

  Jeg ser dine indlæg på FB og håber ikke det ændrer sig fremover, selvom jeg dog også er inde på selv bloggen og læse gamle indlæg 🙂
  Vi vil meget gerne prøve køkken udgaven af Toca Boca. Har ingen af dem, men vil gerne prøve og tror det vil blive et kæmpe hit.
  Vi har den fulde udgave af My Playhome og den er et hit 🙂

 • Anne

  Hej Rikke,

  Jeg er (af princip) ikke på facebook, så jeg følger dig ved at få mails tilsendt med nye updates.

  Er rigtig glad for dine anmeldelser, så jeg håber, at jeg fortsat kan følge dig på denne måde.

  Vh Anne

 • Johanne Skaarup Bæk

  Mine børn vil elske den med kitchen.

  Jeg skeler meget til din side via facebook, både som forælder og som lærer. Der er masser af god Info, som kan bruges i forhold til mine børn og elever.

 • Sara Qadri

  Jeg er rigtig glad for din blog og følger ivrigt med 🙂 Det er forskelligt om jeg ser dine opslag på facebook eller på min mail. Hvis de ikke længere poppede op på facebook, ville jeg stadig se dem alle på min mail 🙂
  Hvis konkurrencen ikke er slut endnu, vil jeg bare lige nævne at jeg ikke vil deltage – jeg har dem alle 😉

 • kristoffer friis

  Det er ikke nyt, at ens updates ikke kan ses af alle venner. Det er Facebooks Edgerank, der ‘afgøre’ dette. Edgerank er den algoritme, som Facebook anvender til at beregne værdien af hvilke indholdselementer brugeren bliver vist i newsfeed. Det, jeg tror du henviser til, er ‘promoted updates’, hvor du kan vælge at betale for at promovere dine updates. Jeg har ikke hørt lanceringen har til sigte at forringe effekten af den eksisterende service. http://www.ryanshell.com/a-look-at-facebooks-promoted-status-update-product/

 • Rikke Pal Post author

  En af de amerikanske bloggere forsøgte sig med at betale, hun nåede dog ikke flere af den grund 🙂

 • Karen Bruhn Krogh

  Toca House eller Toca Kitchen vil blive populært til pigerne her.
  Jeg følger meget med i dine anmeldelser og fortæller om din hjemmeside hvor jeg kan til indskolings forældre og på FB.
  Kh Karen

 • Rikke Pal

  Hej Anne, du kan tro du kan følge mig her. Bloggen er klar mit “primære sted” 🙂 dejligt at du følger med!! Kh Rikke

  Sendt fra min iPad