Cirkeline Give-away 72


Det kan da godt være, at bloggens første fødselsdag er ovre, men jeg lovede jer, at der ville være en give-away med Cirkeline. Den kommer nu 🙂

Jeg har fået de skønneste ting med Cirkeline –  til at dele med jer..!

Kender du appen med Cirkeline fra Dansk Tegnefilm? Den er så fin! Jeg har tidligere anmeldt appen her på bloggen og på b.dk.  Cirkelineappen er stadig meget populær hos os, og er en af de apps mine piger finder frem igen og igen. Her kommer hvad jeg skrev. Bemærk der er tilføjet ny tegneversion til appen – så nu er den faktisk endnu bedre!!!

Cirkeline – gratis til iPhone, iPod Touch og iPad.

Så har den populære, søde, tegnede lille pige Cirkeline endnu engang indtaget app-verdenen. Resultatet er en fantastisk sød og sjov børneapp til de mindste fra Dansk Tegnefilm.  Jeg må indrømme, at  jeg blev helt glad, da mailen tikkede ind i inboxen. Cirkeline er så sød og bringer barndomsminder med sig. Jeg hentede straks appen, og afprøvede den fra ende til anden (inden pigerne fik fingrene i den). Nu er det jo ikke første gang, at vi møder den unge pige på 55 år i den nye digitale verden. Forlaget Rosinante & Co har to interaktive app-bøger, som også klart kan anbefales. Men denne Cirkeline app er anderledes.

Sammen med Cirkeline bevæger man sig rundt på tegnerens skrivebord, som er en tidsrejse i sig selv. Et vidunderligt univers, der oser af dansk barndom med Logoer og symboler fra Cirkelines mange år. Lige fra Røde mor stickers, Pedalkraft JA TAK, Hoptimister, Cirkelkaffe til Blå Gajolpakker (min mormor har ALTID en pakke i lommen). På turen rundt følger Cirkeline og musene Frederik og Ingolf dig i tykt og tyndt. Du kan trykke på dem og få dem til at bevæge sig.  Frederik og Ingolf ELSKER ost, så det skal man selvfølgelig finde til dem. Konstant.

Ud over at være en aktivitet i sig selv, rummer skrivebordet 7 små spil og aktiviteter.  Aktiviteten er en integreret del af skrivebordet og lyser, når du nærmer dig. Selv Naja på 2½ var ikke i tvivl, her er noget man kan trykke på. Indholdet varierer fra påklædningsleg med Cirkeline til fyrværkeri-show. Her er sjov til alle børn. Hvis man ønsker yderligere udfordringer, kan man købe udvidelser inde i appen. Dog kan appen højst koste 38 kr. Vi har købt alle kort til huskespillet, det synes begge piger er sjovt. Jeg kunne dog godt ønske mig, at bogstaver og dyrenavne blev sagt højt. Match dyr med lyde er en super god idé, her skal barnet finde den rette lyd til dyret. Det kunne være genialt med bogstaver.

Appen har potentialet til at være en rigtig god app. Den har en af de sødeste og mest kendte  børnefigurer i Danmark. Den har et suverænt univers. Den er flot og levende. Den har en fantastisk lydside, hvor originalmusik og lyde er en del af appen. Derfor ærgrer det mig lidt, at der er nogle små detaljer som driller mig. Hvorfor ligner det ikke en kridtstreg, når man tegner på tavlen? Hvorfor kan informationsikonet lige netop ikke være på skærmen?  Jeg ved godt, at det er en ligegyldig ting for appen, men det fanger mit øje. Det er skønhedsfejl – I know. På skrivebordsrundturen kan man trykke på ark med Cirkeline, her får man et link til Facebook (… som man ikke må bruge, når man er under 13…) med nogle ark til udskrivning. Krise. Sara ville jo farve billederne. Må man ønske en malebogsfunktion i en opdatering? Hvor barnet kan vælge og farvelægge billederne? Bed om … ( og jeg takker for opdateringen – fed funktion)

Men skønhedsfejl står ikke i vejen for, at Cirkeline som app fanger fra første øjekast. Ungerne (og jeg) er vilde med den. Vi vil klart anbefale denne app. Som før nævnt, er der  mulighed for in-app køb, så husk at slå enhedens begrænsninger til. Det er SÅ ærgerligt, hvis ungerne kommer til at gøre utilsigtede køb. Hvis du ikke ved hvordan, kan du se det her. Særligt når det kan undgås.  Jeg synes prisen for merkøb er rimelig, men man kan sagtens få flere timers sjov ud af appen, uden at det koster en krone.  Jeg vil slutte med Saras ord: Den er helt vild god. Altså rigtig god.  Det skal du skrive, så de andre børn også kan prøve den.

Du har nu mulighed for at vinde en dejlig præmie med Cirkeline. Der er hele tre forskellige gaver – to pakker med et Cirkeline håndklæde + tre beanies med Cirkeline, Ingolf og Frederik. Du kan også vinde en super sød, stor og dejlig Cirkeline (Hvis Naja frivilligt vil lade hende flytte 🙂 Den lille Cirkeline er med på billedet, for at vise hvor stor den du kan vinde er!) 

[slideshow]

Det eneste du skal gøre er at skrive et indlæg enten her eller på Facebook. Skriv meget gerne hvorfor Cirkeline eller musene skal flytte hjem til jer, så jeg kan vælge det helt rette hjem!

Jeg trækker lod tirsdag aften 🙂

Har du endnu ikke Cirkeline, kan den hentes lige her – helt gratis.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

72 thoughts on “Cirkeline Give-away

 • Claus Herbert

  Hej Rikke,
  Cirkeline skal naturligvs hjem og bo hos os fordi….
  – Der er mange andre små “mus” (5 stks) i huset i forvejen
  – Hun vil blive krammet, holdt af og nusset af Emily på 2 år
  – Vi elsker, at spille hendes APP på vores IPAD

 • Joan

  Cirkeline!!! Hvor har du været? Hvordan kunne jeg dog glemme dig og ikke mindst så er det da i allerhøjeste grad på tide hun introduceres for mine børn på 4 og 10. Har straks hentet app’en og håber på cirkeline vil flytte ind og minde mine piger om den dejlige tid vi havde sammen da jeg var lille.

  Kh Joan og pigerne

 • Cille

  Her har jeg 2 piger (3 år +4,5år) der er vilde med cirkeline app’en og især billedelotteri da de kan skiftes til at vende kortene så det er ligesom alm spil med kort men meget nemmere at holde syr på 🙂 Og så elsker de bamser:-)

 • Helle Jepsen

  Min søn på 3 elsker at se Cirkeline og er specielt vild med musene. Er sikker på han ville blive meget lykkelig for en pakke, hvor de er med i. Hvis han fik lov, så han Cirkelinefilmene fra han kommer hjem fra børnehaven til han skal i seng 🙂

 • Gitte Frigaard

  Cirkeline skal såmænd ikke bo her hos mig:O) Nej hun skal sendes videre til min niece og lille Ida <3. Ida er ca 2 mdr gammel, født 6 uger for tidligt. Sådan en lille størrelse har i den grad brug for tryghed og hygge. SÅ Cirkeline mm skal bo hos Ida:O)

 • Karina Dahl Gydesen

  Maya og Mathilde er også vilde med Cirkeline – og app’en er ofte i brug. Pigerne ville elske at have en stof-Cirkeline at kramme. Det er ikke så nemt at kramme hende på iPad’en. 😉

 • Sara Qadri

  Cirkeline skal bo hos os fordi min søn er blevet helt forelsket i hende! 🙂 Til min store glæde, vil jeg gerne indrømme! Vi har ingen tv-kanaler, så herhjemme er det mig der bestemmer hvilke dvd’er der bliver købt, og det er alle de gode programmer fra min barndom. Det er nemlig noget der dur. Heldigvis har min søn ligeså god smag som jeg, så jeg får ofte lov til at se Cirkeline med ham.

 • Christel

  Kære Rikke,

  Asta på 2 år ELSSKER denne app, hun synes især det er sjovt at finde “ost til musj”, som hun siger 🙂

  Hun ville blive helt ellevild hvis jeg kom hjem med hele Cirkeline familien til hende!!!

  Hun har en ven der har Cirkeline som bamse, og hun vil altid ha’ at det er hendes, og græder når vennen vil have den tilbage….hun elsker “Line”.

  Håber det er grund nok til at hun skal have dem 😉

  Kh

 • Marianne iversen

  Cirkeline må meget gerne flytte hjem til mit barnebarn Mille på snart 2 år. Hun kender app’en fra både min og fra farmors ipad så glæden er stor når hun grinende tykker på ikonet og sætter sig godt til rette på mit skød 😉 hun leger mest med cylofonen og giver cirkeline andet tøj på…….

 • Bettina

  Min søn på 20 måneder skal klart vinde sin absolutte ynglingskarakter <3

  Jeg læste din anmeldelse dengang og hentede den ned på trods af hans unge alder.
  Allerede ved introsang og tegning var han solgt og er det stadig.
  Han har for nyligt fundet ud af at finde ost og kan lave vendespil på 10 brikker takket være denne fine app.

  Vi elsker den skønne pige herhjemme! Og hvem siger dukker ikke er for drenge?! 😉

 • Maja

  Min lille på 1½ er rigtig glad for Cirkeline. Der bliver vinket og sagt hej hej hver gang appen startes. Derfor vil en af Cirkeline-dukkerne helt sikkert få et godt hjem her, og vi vil derfor gerne være med i lodtrækningen.

 • Rikke

  Cirkeline app’en og historierne er også et stort hit både ved Storm på 2½ og Kaya på 5½. De ville elske hvis Cirkeline og Co flyttede herind 🙂

 • Tina

  Jeg er dagplejer og passer børn fra 6 måneder til 3 år. Vi bruger bla iPad og iPhone, og det er vildt at se børn på halvandet år styre for vildt med cirkeline spillet :-).
  Jeg havde hentet det efter en anbefaling på din hjemmeside men havde ikke prøvet det.
  En dag vågnede den ene af “mine børn” tidligt og han kom op at sidde lidt hos mig. Min Tlf lå på bordet og han pegede på den. Han er 20 måneder. Jeg lagde telefonen foran ham, slukket. Han startede selv telefonen op og bladrede selv mine sider igennem. Dagplejens apps ligger på side 5. Han fandt med det samme cirkeline og så viste han ellers lige hvordan det skulle spilles. Jeg sad med åben mund og var vildt målløs. Det havde han helt styr på. (viste sig han havde det derhjemme på mors Tlf)
  Synes det kunne være fantastisk hvis vi fik en cirkeline vi kunne snakke om og lege med :-).

 • Marianne Millnitz

  Hej
  Cirkeline, Ingolf og Frederik skal flytte til Stenderup fordi der her er højt til loftet, masser af frisk luft og flot natur. Og fordi min mentalt handicappede datter ELSKER Cirkeline og de frække mus. Hun har app’en på sin IPad og bruger meget tid specielt på sangene.
  Jeg håber hun får lov at sove med Cirkeline, Ingolf og Frederik fremover – udover dukken Annabell og tøjhunden Schialas

 • Maja

  Cirkeline er lige blevet et hit herhjemme – og det eneste trick der kan få lillen til at sidde stille længe nok til, at hans mor kan nå at klippe alle 20 bittesmå negle. Så det er nu fast lørdagmorgens-ritual. Med bløde Cirkeline-venner i hånden går det helt sikkert endnu lettere 🙂

 • gitte zakariasen

  Cirkeline skal hjem til os, fordi; Jeg var fan-datter på 19 var fan, og efternøleren på 4 et halvt, er fan 😀
  Hun hører næsten til familien 😉

 • Eva

  Hjemme hos os bor en Frederik og hans bedste legekammerat kalder vi ind i mellem Ingolf fordi de er lige så uadskillelige som musene – så vi mangler selvfølgelig Cirkeline (selvom lillesøster hedder JoseFINE :-))

  App’en er også et kæmpe hit – dog er det mest lillesøster der elsker at give Cirkeline nyt tøj på og lægge hende i seng…

  Cirkeline er og bliver et hit hos børn i alle aldre – og hos os voksne der jo kan huske hende fra vores egen barndom 🙂

 • Karin Christensen

  Jeg syntes Cirkeline skal bo hos os da jeg har en datter på 3 år som ææææælsker cirkeline hun har en badedragt med Cirkeline som hun hiver frem fra skabet meget ofte og elsker at tulle rundt i hjemme udover bukser og det hele det er et ret sejt syn 🙂
  mange hilsner karin

 • Gitte Nielsen

  Gud hvor skønt, min datter på nu 19 måneder har haft en Cirkeline uro, som desværre måtte lade livet da min datter er meget stærk og rev den ned, og efterfølgene er de fine pap figurer også gået i stykker. så ved med sikkerhed at hun vil elske at ha den fine Cirkeline og de skønne mus at lege med igen.

 • Aja Christensen

  Min datter er Cirkelinefan!! Værelset er fyldt med cirkline vægklistemærker, dynebetræk og MEGET andet. Da hun for et år siden fik en lillebror der blev født for tidligt, måtte hun kort besøge ham på neontalafdelingen da han lå og kæmpede. Hun var den gang lige blevet 2år og hendes cirkelinebamse fulgte hende OVERALT. Men da hun så hendes lille nye bror ligge der helt selv, lagde hun sin cirkeline op til ham for at cirkeline skulle passe på ham. Den dag idag har hun stadig ikke forlangt den tilbage, for hun er sikker på cirkeline har reddet hendes bror <3
  Den første app vi downloadede var faktisk cirkeline og en af de store grunde til vi skulle have en Ipad, så den kan varmt anbefales!!!

 • Susanne Hansen

  Fordi begge mine piger på 4 og 7 elsker Cirkeline 🙂 Vi ser ofte dvden og de spiller også begge to alle 3 forskellige Cirkeline apps 🙂

 • Kate Salling

  Vi synes cirkeline skal her hjem til mormor! Mormor så Cirkeline, da hun var barn – det var næsten det eneste børne TV i slutningen af 60’erne. Mor og moster så Cirkeline da de var børn og nu ser Jonathan, Alexander, Laura og Valdemar Cirkeline på mormors Ipad. Derfor synes vi at Cirkeline skal bo hos mormor

 • Rikke jensen

  Min datter på 3 år er vild med at lege med Cirkeline og hendes venner på ipad’en. Hun har brugt en del tid på dette, særlig i forbinderlse med at hun netop er blevet storesøster, har det været et skønt pusterum for hende at lege med Cirkeline, men, men, men, hun har flere gange klaget over, at man ikke kan “tage Cirkeline med ud” når nu man kan give hende regntøj på:d. Så det vil være skønt at kunne give hende dukken og så kunne tage hende OG Cirkeline med på en tur udenfor:)

 • Eva

  Vi elsker Cirkeline – og synes det ville være fedt hvis hun flyttede til Italien og boede hos os!

 • Michelle Mortensen

  Cirkeline og hendes venner skal flytte hjem til
  Os, fordi min datter ELSKER hende og hendes venner, og fordi vi har en kat som hedder Cirkeline. Og selvfølgelig fordi hendes mor også elsker cirkeline. Har lige været til barnedåb, og hvad var mere obligatorisk end at give cirkeline i tændstiksæsje til det kære dåbsbarn? 🙂
  Og selvfølgelig fordi Min datter kan bruge oceaner af timer i Cirkelines App

 • Tanja Olesen

  HHej Rikke.Cirkeline skal selvfølgelig bo hos os. Vi elsker også cirkelineog hendes små venner. Vi er desuden kæmpe fan af din side hvor vi meget ofte får inspiration til nye apps. Storebror Malthe er meget glad for sin iPad og elsker den lille fe cirkeline og det var hans første app,da han fik en iPad i februar i år. Idet han har en autismespektrum forstyrrelse har iPad vist sig at være en rigtig god hjælp til at blive bedre og bedre sproglig. Her kan en iPad klart anbefales. Han er bare så dygtig til at finde ud af den… Lillesøster sophie på 2 viser også stor interesse for iPad. Hun er især vild med den dejlige historie om den lille søde cirkeline som jo også bare har den sødeste fortælling og de dejligste billeder. Vi vil meget gerne vinde cirkeline til vores lille hjem, og vi lover hun vil få det rigtig godt. Mange hilsner og tak for altid god opdatering af nye apps til de skønne guldklumper. Tanja.

 • Carla

  Kære Rikke,

  hvis du sender Cirkeline & Co hjem til mig vil jeg passe lige så godt på dem som mor og far passer på mig:-).

  Jeg vil lege med dem, gå ture med dem, trøste dem når de er kede af det, lave havregrød til dem, skifte dem, hjælpe dem med at børste tænder og tage tøj på og af, læse godnathistorier for dem og putte dem godnat. Jeg er meget omsorgsfuld, fantasifuld og en rigtig krudtugle og ville glæde mig over at få nogle nye venner.

  KH Carla, snart 3 år

  PS. De må selvfølgelig også gerne komme med mig på sommerferie – jeg smugler dem bare med i min lille fine røde Cirkeline-kuffert. Men ssshhh, sig ikke noget til mor og far;-)

 • Mette

  Cirkeline vil blive nusset, forkælet og leget med. Mine to piger elsker appen og synes ar Cirkeline er fantastisk.
  Vi håber, at Cirkeline vil bo her sammen med os <3

 • Lisbeth Ravn-Nielsen

  Hvorfor skal Cirkeline hjem til Marie og bo….? Der er så mange grunde….men mest af alt, er det bare fordi, de to vil blive de allerbedste venner! 🙂
  TAK for mors apps 🙂 …hvor ville ipaden være kedelig uden!

 • Tanja Espersen

  I juli rejser min mand og jeg til Sydkorea for at hente vores lille søn hjem. Jeg glæder mig til at præsentere ham for nogle af de mest elskede figurer fra min barndom, Cirkeline, Frederik og Ingolf. De tre små kumpaner kan komme med i kufferten på vores livs rejse til Sydkorea 🙂

 • Gitte K

  Fordi Nicholas’ Cirkeline er blevet tynd- og gråhåret af al den kærlighed, hun har fået. Hun har nemlig siddet med til bords, og det er ikke så få gange hun er blevet fodret med havregrød og har måttet en tur i vaskemaskinen bagefter. Ingolf har vi tabt ud af klapvognen – jeg har fortalt, at han er ude og rejse … men den går altså ikke meget længere 😀

 • Line

  Cirkeline er et hit hos mine to børn 🙂 Og tak for en super blog!

 • Rikke

  Matildes yndlings app er klart Cirkeline (og det var også den første hun lærte selv at bruge), så selvfølgelig skal Cirkeline bo i Matildes seng