Aj sikken leg – appmagasin 18


Et nyt dansk magasin har set dagens lys. Magasinet hedder Ej Sikken Leg – et magasin med ny inspiration for forældre og børn til at  lave sjove ting sammen og lege mere. Bladet koster 6 kr. i App Store.

Jeg har læst det første nummer og det er rigtig fint. Ikke kun fordi jeg har skrevet lidt til bladet, men fordi der rent faktisk er rigtig meget godt med. Jeg har nu lært om sandwichmodellen,  et kommunikationsredskab jeg ikke vidste eksisterede. Jeg er blevet inspireret og har klikket mig rundt på de mange links og små film som magasinet indeholder. En god udnyttelse af mediets muligheder.

Så tak til Mille og Sophie for et spændende nyt blad 🙂

Vil du læse med? Vil du læse om apps, akrylmaling med børn, tab og vind med samme sind, kommunikation og ikke mindst blive fodret med gode links og ideer, så skal du tage at købe Ej Sikken Leg.

Læs mere om magasinet lige her. 

Du finder magasinet lige her.

 

Følg Mors Apps:

18 thoughts on “Aj sikken leg – appmagasin

Comments are closed.