Moji Klockis – svensk læringsapp på dansk 234


Moji Klockiser en svensk udviklet læringsapp. Spillet går ud på, at man skal indstille klokken til en bestemt tid. Man indstiller uret ved at dreje rundt på skriverne. Det er simpelt og let for barnet. Både hele og halve timer og minutter trænes. Appen starter med at man skal finde hele timer. Efterhånden øges sværhedsgraden og udfordringerne bliver større.

I modsætning til Lær Klokken, som er pædagogisk opbygget og lærer barnet principperne omkring uret, er Moji Klockis færdighedstræning. Her er mulighed for at øve sig igen og igen, samtidig med at man har det sjovt. Appen er indstillet til, at man skal igennem 12 omgange for at låse næste øvelse op. Det kan godt virke af mange for barnet, men under indstillinger kan man slå låsen fra. På den måde kan barnet selv vælge, hvad der skal trænes/leges med. Sara synes appen er rigtig sjov, og er specielt vild med de små ugler, som kommer frem ved rigtigt svar. Svarer man forkert bliver uglen skudt, det er også ret morsomt 🙂 (når man er 5 år). En sjov lille detalje i appen er, at uret indstiller sig til den faktiske tid. Ved at trykke på højtalerikonet, får man at vide hvad klokken er.

Moji Klocjis kan hentes i App Store til 7 kr. Til iPhone, iPod Touch og iPad.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

234 thoughts on “Moji Klockis – svensk læringsapp på dansk