Vil du med i biffen? 67


Ibogen om MODIG er læst mange gange – og nu er vi klar til at indtage de bløde stole med 3D brillerne på. Sara og jeg. En tøsetur med popcorn, slik og hygge. Det bliver godt. Jeg har hørt fra mine elever, at filmen er vildt god. Den er flot, fin, sjov og spændende.

Du har nu muligheden for at vinde to billetter til MODIG fra Disney. Billetterne kan bruges i alle de biografer, som viser filmen. Hvad skal du så gøre, for at få fingrene i de lækre billetter? Skriv en kommentar til dette indlæg – enten her eller på Facebook. Du skal skrive: hvorfor det er netop JER, der skal ind og se filmen.  

Jeg glæder mig til at læse jeres svar. Jeg finder en vinder onsdag aften – og sender billetterne med posten torsdag. Så kan I se film i weekenden.

Vil du forberede dig på filmen, kan du med fordel læse den flotte iBog om MODIG – du kan også spille MODIG udgaven af TempelRun, som er gratis lige nu.

Bogen MODIG kan hentes her til 22 kr.
Modig - Disney Book Group

Tempel Run Brave til iPhone:
Temple Run: Brave - Disney
Tempel Run Brave til iPad:
Temple Run: Brave - Disney

Der findes også en interaktiv bog om MODIG fra Disney. Denne er på engelsk og koster 12 kr:
Brave Interactive Comic - Disney

Følg Mors Apps:

Leave a comment

67 thoughts on “Vil du med i biffen?

 • Rikke

  Min datter og jeg skal vinde billetterne fordi hun lige er startet i skole. Hun har altid været en forsigtigper og meget genert. Men skolestarten har vist mig sider af min datter som jeg slet ikke viste hun havde i sig, og det er på den gode måde. Tror hun vil elske filmen og jeg ved at hun vil elske turen i bio med sin mor.

  Kh Rikke og Kaya

 • Merete

  Jeg er lige flyttet til en ny by, så det vil da være alletiders, at komme ind og se deres biograf. Desuden har jeg aldrig set en 3D film i mit liv – og endelig er jeg særdeles begejstret for iBogen 😉

 • Aja

  Jeg skal klart ind og finde de apps og have klar til min datter i morgen! Hun er nemlig sådan en sej og modig datter. En rigtig vildbasse der slet ikke er til lyserøde prinsesser og alle de andre pigeting. Nej hun er mere til at finde snegle, klatre, lege slogselege osv. Så jeg er sikker på både filmen og apps’ene er lige noget for hende!

 • Gitte

  Jeg vil gerne invitere min modige alberte i biografen, fordi hun på en og samme weekend lærte at cykle uden støttehjul og sprang fra vippen i svømmehallen – selvom det kildede helt vildt i maven 🙂

 • Lillian

  Modig er allerede blevet læst adskillige gange, så det vil være en stor oplevelse at se filmen sammen med barnebarnet.

 • Ann

  Den vil min datter (og moren…) elske at se. Vi har både bogen og temple run brave og begge bliver brugt flittigt.
  Og der er da ikke noget som en god tøsetur. En tur rundt og ose i byen og så slutte af med en god film, masser af popcorn og slushice. 😀

 • Trine

  Den vil jeg elske at invitere min dejlige datter på 6 år med ind og se. Vi har læst bogen, og hun kunne godt trænge til lidt alene-tid med sin mor uden at lillebror er der til at tage opmærksomheden. 🙂

 • Susanne Hansen

  Min datter og jeg skal vinde så hun kan få lov at prøve at komme i biografen for første gang. Sofie er 4 år nu og har endnu ikke været i biografen da jeg er studerende så pengene er lidt små. Men vi har læst e-bogen og Sofie er rigtig vild med historien <3

 • sara kjens

  Vi (mine 3 piger og jeg) vil så rigtig gerne ind og se filmen. Vi er vilde med den seje pige med det røde hår og glæder os til at se mere. Tak for den fede blog

 • Andrea Fischer-Henrichsen

  Andrea og jeg har nydt at læse bogen som godnathisorie. Andrea har snart fødselsdag så det kunne være fedt at vi kunne bruge denne dag sammen i biografen. Andrea glæder sig til at se mere til farens træben, da hun synes det må være underligt at gå på det.
  Vi takker for alle de gode ideer til nye apps.
  Andrea og hendes mor
  Møllevænget 5, 8721 Daugård

 • Karina Dahl Gydesen

  Maya på 6 år kender historien fra iPad’en og ville elske at komme i biografen og se filmen sammen med sin mor – og det samme ville moderen. 🙂

 • Karen

  Vi kommer sjældent i biffen, da det er dyrt med 4 børn og en mor, der har tendens til at falde i søvn i mørket;-D Vi har læst bogen og vil rigtig gerne se filmen…. Men ikke forsent på dagen 😉 Kh Karen

 • Clarke

  Fordi det bare er så hyggeligt at vinde noget, og senere nyde sin præmie.

 • Tanja mathiasen

  Lyder super:) jeg vil rigtig gerne tage min søn ind og se den!! Han bliver syv om 20 dage (han tæller selv ned ha ha) og da der begyndte at være reklamer for filmen spurgte han ved modig betyder. Det har vi så haft mange snakke om og han syntes det er ret sejt at kende ordet og ikke mindst betydningen af ordet:) så det ville være en fornøjelse for os begge at komme ind og se den! Mvh. Tanja. Jan-mathiasen@stofanet.dk

 • Line

  Efter at have læst bogen på ipad, kunne det være sjovt at komme i biografen og se filmen. Tror mine drenge ville nyde det.

 • lisbeth jørgensen

  Åhh den film vil mig og datteren bare så gerne se, en tøsetur uden 3 irriterende brødre ville være et hit.

 • Gitte

  Vil gerne invitere min datter på 6 år i biografen, fordi hun er så skøn og elsker at biffe den sammen med mig 😉

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Den film vil min ældste søn SÅ gerne se og moderen vil også, må¨jeg indrømme! Skøn historie 🙂 Endelig en film med en heltINDE:))

  Jeg er med!!!XXXX

  mvh.

  Annesofie

 • Tanja

  Vi her læst e- bogen et utal af gange – spillet er hentet i app store og Olivia ønsker sig rødt hår med krøller. Vi ville elske at komme i biografen for at se den fantastiske film!

 • Susanne

  Jamen, den ville min søn og jeg så GERNE ind og se. Vi har selvfølgelig fået bog appen Modig efter dine endnu en gang GODE anbefalinger. Han elsker bogen, og han ville elske filmen og jeg ville elske “en mor og søn” hyggetur i biografen.

 • karin christensen

  Min datter og jeg skal vinde da vi virkelig trænger til en mor og Angelina dag i storhyggens tegn ;o) og så er der da ikke noget bedre end en tur i biffen med slush ice og popcorn
  Vi så filmen på plakat forleden og har hørt meget godt om den så vi krydser fingre
  Hav en dejlig dag
  kærlig hilsen karin

 • Laila Holdt

  Det er mig der skal vinde, fordi jeg har to børn der helt vildt gerne vil ind og se filmen, desværre er der ikke økonomi til det i øjeblikket. Så derfor håber jeg for dem at jeg er heldig at vinde. Synes selv filmen ser helt fantastisk ud i reklamerne, så jeg vil bestemt gerne med dem ind og se filmen <3 🙂

 • Gitte Sommer

  Jeg vil gerne tage både Sofie og Claes med ind og se den. De har set den på plakaterne rundt om og vi har læst lidt om den så den vil de gerne se. Lidt dejligt at kunne hygge om dem imens farmand og lillesøster bliver hjemme (hun sover til middag)
  Så det er altid godt med noget ekstra opmærksomhed og hygge

 • Pia Hansen

  ungerne og jeg er vilde med at gå i biografen og vil satset højt på at komme ind og se modig, ungerne har plaget mig om det i ugevis, men da pengene er meget små kan det være svært at opfylde deres ønske, så vi krydser fingere for at være heldige at vinde de fede billetter – ungerne vil blive elle vilde hvis vi skal ind at se den 🙂

 • Jakob

  Fordi jeg endnu aldrig har været i biografen med min datter og hun ville syntes det ville være fedt at se en disney film hvor det endelig er en sej pige der er helten.

 • Gitte Frigaard

  Det skal vinhar hjemme, fordi jeg gerne vil give glæden ved at gå i biografen videre til mine børn. Jeg erindre det som noget helt særligt at gå i biffen som barn. At blive plantet foran det store lærrred med popcorn (og slik). At opleve at tæppet gik fra og reklamer og for film begyndte. At mærke lyset blive dæmpet og SÅ begyndte filmen…..
  Det var bare noget mere end “bare” at se noget på tv:0) Den glæde og oplevelse vil jeg gerne give videre til mine børn;0)

 • Maria Seidelin

  Fordi jeg tror det er den fedeste film for min 3årige at se som sin debut i biffen :)) XXX

 • Mette Benzon

  Pigerne fra min 3.klasse har selv arrangeret en biograftur for at se netop Modig:-) de glemte dog at invitere deres lærer, så derfor vil det være super hvis jeg vinder et par billetter, så jeg ikke skal føle mig alt for meget udenfor!! Jeg vil så tage min store datter med, for man bliver aldrig for gammel til en godt lavet animeret film.

 • Mia

  Jeg vil elske at overraske Alma med en tur i biffen…
  Alma er en forsigtig pige, som gerne skal kende sine rammer og indholdet i sin arena. Hun er lige startet skole, og efter en let svær start i frit, hvor rammerne var for svævende, og indholdet for frit, blomstrer hun nu, og elsker at være i skole… Hun er MODIG! <3

 • Dorthe

  De billetter må klart sendes til min datter på 7 som helt sikkert inviterer mig i biffen 🙂 glæder os !!!

 • Fiona

  Min datter har et brus af rødt krøllet hår, et temperament der kan fylde en balsal og et gåpåmod lige så stort. Som mor og datter har vi bestemt taget vores ture… Så på flere måder kan vi genkende os selv i historien om Merida og hendes mor, -ynglings godnat historien lige for tiden!
  Så at komme i biffen og se den sammen, vil helt sikkert være en kæmpe oplevelse for os begge!
  Tak for en god og brugbar blog : )

 • T

  Åh ja gi til mig, trænger til en tur i biografen, og da gerne med børnehygge og popcorn!

 • Rie

  Min datter jeg tager nogle gange på tøse tur, bare os to. Hun er syv år og storesøster til en lillebror på 5 og en lillebror på 4 år. Så hun trænger til lidt mor-datter tid engang imellem. Og hvad bedre end at tage ind og se Modig om en modig og sej pige, der tør være den pige hun er, som min dejlige datter:-)

 • Pia Damgaard

  Jeg skal se den med min datter. Hun fik dræn i ørene i mandags og havde glædet sig SÅ meget til at få en bamse ved ørelægen… Den hun fik i januar, da hun var samme tur igennem, havde hun nemlig mistet… Men nej, hun fik ingen bamse, for ørelægen havde registreret, at hun har fået en bamse tidligere. Så vi stod med en MEGET skuffet pige.
  Hun skal vinde billetter til MODIG, fordi hun er sådan en sej pige, som klarede det hele flot, trods den manglende bamse…
  (Og hun var selvfølgelig selv ude at vælge en bamse bagefter).

 • Dorthe

  Jeg ville ønske at min Katrine vandt de billetter. Hun fyldte 10 år i går, og ville elske at invitere sin bedste ven Benjamin i biografen. Lige som Merrida vil hun ikke puttes i en kasse og være som alle andre – og hun hviler så meget i sig selv, at hun hellere er alene end lave om på sig selv, så andre synes hun er “normal” 🙂

 • Malene Serup

  Min datter på 4 og jeg skal vinde billetterne, da vi virkelig gerne vil hygge os sammen efter et år med kræft og efterfølgende stor operation. Året har også budt på fyring og hel masse sygdom hos datteren og hendes lillebror! Vi har læst Modig mange gange, og vi vil rigtig gerne have en tøsetur sammen i biffen!

 • Rikke

  Farmand har lovet Andrea de skulle ind og se den, desværre har vi været ramt af uheld, der nu gør vi ikke har penge til at komme i biffen.
  Andrea vil med tårer i øjnene gerne vinde disse billetter !

 • Metteweber

  Fordi det ville være vildt tjekket, hvis mor vandt noget – og hun inviterede drengene i biffen

 • Gitte H

  Min datter er lige blevet storesøster for 2 gang og fortjener en rigtig god oplevelse uden hendes to små brødre. Et par timer med hygge og alenetid ville gøre lykke!!
  Derudover ville det være hendes først bio tur- og ville være perfekt hvis den først film skulle handle om en modige prinsesse,.

 • Kirsten

  Helene (6år) og jeg (mor) vil meget gerne se Modig, da skønne Helene i dag har haft hendes første svømmetime ! Hun var nervøs, men klarede det såååå flot – da hun dykke og gjorde alt læreren bad hende om;-) Jeg er meget stolt!!! Og synes virkelig hun har fortjent en tur i biografen…

 • Maria

  Vi vil gerne vinde dem fordi så kan vi sådan rigtig hygge os mor, siger min søn på 7 år