Anders And Junior 57


Der er kommet en ny app med Anders And. Appen hedder Anders And Junior. Den tilbyder tegneserier med dansk oplæsning (lækkert og sjovt også når man er 3 år), tegnefilm med Fedtmule (desværre kun en film lige nu) et sjovt spil med 12 baner og skønne informationer om figurerne i Andeby.

Egmont skriver selv, at appen er med masser af indhold. Det er nok så meget sagt. Som appen ser ud lige nu, så er der ikke masser af indhold, men der er et godt indhold. De lover dog, at der kommer mere til. Men Anders And Junior er ganske gratis, og så er det helt ok i min optik. Du skal dog være opmærksom på, at appen indeholder in-app køb. Man kan købe flere tegneserie gennem appen. Så husk begrænsningerne! Det kan ikke siges nok 🙂

Men med syg datter på nu 3.døgn er Anders And Junior et skønt venskab. 

Anders And Junior kan hentes lige her i App Store. Appen er til iPad.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

57 thoughts on “Anders And Junior