Letter Skills 2


Letter Skills – eller Bogstavleg som det danske navn er, er en ny dansk læringsapp udviklet af svenske LäraMera. 

Sara jublede da hun så appen. Hun er nemlig meget glad for både Staveleg og Lyt og læs fra samme udvikler.

Appen indeholder tre forskellige aktiviteter, der på pædagogisk vis udvikler sprog- og læsefærdigheder. En super fin læringsapp som jeg varmt kan anbefale!

Her hører man bogstavets lyd og ser et ord, der starter med bogstavet. Sværhedsgraden definerer antallet af bobler. Trykker man på æblet i højre hjørne skiftes der til skrevne ord.

Her skal man stave til ordet – sværhedsgraden afgør længden og sværhedsgraden af ordene. Trykker man på A-et i hjørnet kommer et tastatur frem i stedet.

I det sidste spil-mode skal man finde det manglende bogstav. Det er helt klart det bedste ifølge Sara! Hun er så stolt, når hun kan lytte sig frem. Ikonet i højre hjørne afgør hvor i ordet bogstavet mangler.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

2 thoughts on “Letter Skills

  • Jytte Sidelmann

    Kære “mors-app” Jeg er ret glad for din side, og anbefaler den gerne til en masse venner og kolleger. Lige nu skriver jeg en bog for GADs forlag, hvor jeg anbefaler din side. Bogens tilel bliver sikkert “Godt begyndt
    Giv dit barn den bedste skolestart” (det er en arbejdstitel nu – og bogen er en forældreorienteringsbog)
    Den udkommer i juni. Mange hilsner Jytte

  • rikkepal Post author

    Aj skønt Jytte, den vil jeg med glæde læse og anbefale! Det lyder meget spændende. Held og lykke med det! Kærligst Rikke