Wee Subs 3


Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne søde app med jer. Det er en stor fejl, jeg troede at jeg havde skrevet om den. Vi har nemlig haft den i lang tid. Wee Subs er bare så fin, sød og enkel. Wee Subs er udviklet af Wee Taps, som også står bag den herlige app Wee Rockets

I Wee Subs skal barnet bygge sin egen ubåd og derefter søsætte den. Missionen er klar og så tydelig, at ingen instruktioner behøves. Man skal sejle under vandet (gir ligesom sig selv ikke?). Her skal man samle smukke diamanter. Man skal undgå minerne, men ramler man ind i dem, ja så sker der ikke så meget. En actionspækket app med de allermindste som målgruppe. Den er super sød og med en helt vidunderlig fin grafik. En herlig app, som appellerer til de små drenge! Pigerne også selvfølgelig, men jeg bliver bare så glad, når der er apps målrettet drenge – der er virkelig mange prinsesse-klæd-ud-sminke-dukkehus-apps i App Store!

Så go go Wee Subs. Appen koster 13 kr. i App Store og er både til iPhone og iPad. Målgruppen er efter min mening 2-4 år.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

3 thoughts on “Wee Subs