Dr.Pandas skønhedssalon 2


Dr. Panda har udvidet sine forretninger. Det er efterhånden en lille travl Panda vi har med at gøre. Nu skal kunderne også have sig et velfortjent spa-ophold. Dr. Panda’s Beauty Salon fra Tribeplay er bygget over samme skabelon som  Dr. Panda’s Hospital.  I butikken møder Dr. Panda en mængde dyr, der kommer ind og enkeltvis skal sendes i behandling.

Der findes virkelig mange skønheds-apps i App Store – apps med make-up og påklædning. Derfor bliver Dr. Panda’s Beauty Salon også nødt til at vise, at den kan noget andet. Den skal vise, at den kan skilde sig ud fra mængden.

Dr. Panda’s Beauty Salon er noget helt særligt. Her handler det ikke om idealerne. Det handler ikke om store røde kysselæber og glitrende make-up på en Barbie-lignende ung dame. Her møder man derimod forskellige dyr, som skal igennem et lækkert spa-ophold. I skønhedssalonen kommer der både han og hunkøn. Her skal klippes klove, trækkes næsehår ud, gives ansigtsmaske og leges barber. Der er helt utrolig mange minispil i appen, og mange elementer der kan trykkes på.

Appen rummer en forældredel fra forsiden. Her er der forskellige indstillingsmuligheder. Man kan slå lyden og musikken fra, men vigtigst af alt, man kan fjerne det direkte link til App Store fra Appens forsiden. Det er super godt tænkt af TribePlay. Det er et stort irritationsmoment hos mine piger, at de kan komme til at trykke på links, der leder væk fra appen. Det mindsker også risikoen for app køb (hvis man altså ikke har slået begrænsninger til). Så thumps up herfra!.

Jeg har dog en lille bøn til TribePlay. Hver gang man vælger et nyt spil, eller man skal gå ud af et spil kommer en blå pauseskærm. Den er “på” omkring 2 sek, og det er faktisk lang tid i en app. Der er dog en lillebitte ting, det lader dog ikke til at irritere pigerne. Men TribePlay – kan man gøre noget ved den skærm?

Blå pauseskærm eller ej ændre ikke på, at Dr. Panda’ s Beauty Salon er en super gennemført børneapp, med en utrolig flot grafik, letgenkendelige figurer fra Dr. Panda’ s univers og et skønt gameplay, som appellerer både til drenge og piger. Jeg giver appen mine bedste anbefalinger.

Mine piger ELSKER appen. Jeg begik en kæmpe fejl, ved at vise dem appen en morgen. Det var så dumt, vi kunne overhovedet ikke få pigerne afsted. Suk.

Dr. Panda’ s Beauty Salon koster 13 kr. i App Store og er både til iPhone og iPad.

Dr. Panda’s Beauty Salon findes også til Android. Den kan købes lige her. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

2 thoughts on “Dr.Pandas skønhedssalon