Little Beetle 62


Jeg har lige opdaget Little Beetle – det bliver et dyrt bekendtskab! Jeg har hentet to af deres apps, og jeg er helt solgt. Grafikken er super fin, og det er nogle rigtig fine apps. Jeg kan kun anbefale dig at smutte forbi deres hjemmeside. Her er en kort beskrivelse af alle deres apps og små søde film. Jeg kommer da til at købe mig fattig! Little Beetle er også at finde på Facebook.

Construct a car er en skøn app til de byggefascinerede børn. Her skal konstrueres en bil, som man så efterfølgende skal køre med. Det lyder ganske enkelt, men det er også med udfordringer. En lækker app efter min mening.

Tales of Pirates er en app med en stor mængde minispil.  Jeg faldt for den lille pigepirat i appens logo, og jeg tænkte, at den ville min Naja elske. Jeg havde ret!

Følg Mors Apps:

Leave a comment

62 thoughts on “Little Beetle