Tak for hjælpen! 26


121 brugte et par minutter på mig og alle mine spørgsmål. Tusind tak for hjælpen. 45 har skrevet en kommentar – og tak for dem. Jeg elsker at læse jeres kommentarer, de er meget inspirerende for mig. I kan læse indlægget her – og se alle resultater.

* De fleste herinde bruger iPad (88%) eller iPhone (51%)

* Der er en god spredning i alder – 15 % har børn over 12,  29% er 8-12 år, 60 % er 5-8 år, 52% er 3-5 år og 27% er 0-3 år. 

* Der er stort set lige mange drenge og piger.

* I vægter læringsindholdet i appen rigtig højt (85%).

* Appen må meget gerne være på dansk (67%)

* I er ret gode til at sikre jeres enheder må in-appkøb, da kun 29% svarer, at en app ikke må have in-appkøb. 

Jeg satte en app på højkant, vinderen af en app er: Zandra som skrev

Mine piger Jolie på 1 1/2 og Olivia på 4 1/2 får lov at koble af med min iPhone efter en lang dag i institution eller når vi har været aktive i weekenderne. Nogle gange får Olivia også lov til at høre “Oscar og Olivia på rumeventyr” eller “Oscar, Olivia og Snotdragen” i stedet for godnathistorie. Dem elsker hun.
Olivia og jeg spiller også nogle gange spil sammen, når hun er syg, så som Pixeline “stjernehotellet”.

Er rigtig glad for inspirationen fra mors-apps, som jeg tjekker dagligt!
Er igang med at uddanne mig på Århus universitet i It-didaktisk design og fandt i forbindelse med studiet din hjemmeside, som jeg så både fagligt og personligt kan lade mig inspirere af.

Zandra du får en mail af mig, og så finder vi sammen en app, der vil passe lige til jeres behov!

Tak igen til jer alle, det er fedt at I gider læse med herinde!

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

26 thoughts on “Tak for hjælpen!