Børnesange med fagter 12


Så er der hjælp at hente. Kender du denne situation – barnet kommer glad hjem fra vuggestue, dagpleje eller børnehave. Lystigt synger lillemusen en børnesang og fagter febrilsk med hænder og arme. Man sidder og kigger beundrende på poden, som efterhånden bliver mere og mere desperat. Syng nu med mor. Men mor er lost. Mor er komplet lost. Sangen er ukendt – fagterne er ukendte. Det har vi prøvet.

Hvor ville jeg ønske, at appen Sanglege – børnesange med fagter eksisterede på det tidspunkt. Sanglege-appen er virkelig en hjælpende hånd. Den henvender sig til forældre, der gerne vil lære fagterne til de populære børnesange, som underholdning til de mindste app-brugere eller som førstehjælpskassen til de tone og sangdøve forældre (sorry). I Sanglege synger Nina 10 populære børnesange, mens hun viser de tilhørende fagter. Nederst på skærmen står teksten. Det er da smart.

Sanglege er  virkeligheden en super simpel app. Så simpel at jeg først tænkte: den køber jeg ikke, det holder ikke. Men nu er jo også en, der kender nærmst alle sange. Jeg har arbejdet i både vuggestue, børnehave, passet skønne dejlige Ditlev med down syndrom og er lærer i de små klasser. Der findes næsten ingen børnesange, som jeg ikke kan bræge med på – mere eller mindre godt. Sådan er det jo ikke nødvendigvis for alle. Her vil Sanglege-appen være en rigtig god hjælp og inspiration til nye sange og fagter. Målgruppen er klart de mindste app-brugere op til 3-4 år. Naja synes det er smadder hyggeligt med sangene, men mister alligevel hurtigt interessen. Men jeg glæder mig til at vise den til nogle små pus.

Besøg appens hjemmeside – sang-lege.dk – her kan du få et rigtig godt billede af appens indhold. Du  kan få en smagsprøve på nogle af sangene, og de du kan se alle teksterne. Der er også lavet en film om appen, den kan du se lige her. 

Appen er udviklet både til iOs og Android Sanglege – børnesange med fagter koster 13 kr.  Du finder appen i Google Play – lige her.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

12 thoughts on “Børnesange med fagter