Monster Hunt 20


Der har været stille de sidste dage, men jeg har nok at se til her efter lockout-opstart. Ugeplaner skrives, undervisning forberedes, møder planlægges og opgaver rettes. Der er jo også en familie, der skal passes. Det fantastiske forårsvejr gør også sit, vi er jo ude hele tiden. Vi leger, cykler, bager sandkager og ordner have. Det er så lækkert.

Men I skal ikke snydes for et app tip med en fantastisk lækker hjernegymnastik-app med sjov grafik. Monster Hunt kan varmt anbefales! Det er en app, hvor man skal huske hvor de mange monstre gemmer sig. Man kan spille enkeltvis eller op til fire spillere. Jeg bliver mere og mere glad for apps, der tilbyder multiplayer-funktionen. Det er godt nok genialt. I Monster Hunt spiller man på skift. Konceptet er enkelt, men ikke let. Monstrene vises i få sekunder. Herefter skal man huske deres placering.

Monster Hunt – the memorygame til iPhone og iPad er gratis. Målgruppen er fra 4 år.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

20 thoughts on “Monster Hunt