Wunderkitsch – en gave til dig! 153


Jeg har en gave til jer.  Hvis du går ind på Wunderkitsch og bruger rabatkoden “morsapps” så får du 10 % på ikke nedsatte varer. 

Hos Wunderkitsch kan du finde populære mærker som Ferm LIVING, Sebra og Kähler. Wunderkitsch har bare så mange lækre ting. Jeg har selv et par skønne plakater hængende. Jeg ELSKER min København plakat fra Ferm og Nynne Rosenvinges smukke stjerner.  Men der er ingen tvivl om, at der snart skal skabes plads til en af de nye plakater fra Going Danish – nuij de er fine. Se selv:


Køb nu og få 10 % på ikke nedsatte varer. Det eneste du skal gøre er at bruge rabatkoden morsapps.  Stort tak til Dorthe fra Wunderkitsch – som var med på min ide! Håber I finder noget godt! 

Du kan også besøge Wunderkitsch på Facebook. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

153 thoughts on “Wunderkitsch – en gave til dig!