Hvorfor har man hår? 5


Hvorfor dit og hvorfor dat. Alle med børn kender til de herlige børne-spørgsmål. De fleste kan man svare på, andre er knap så lette. Naja stillede mig dette spørgsmål her til aften: Har man brugt lakrids til at lave mig? Øh nej skat. Jamen mine øjenvipper er som lakrids. Øhhh nå, men nej. Du er ikke lavet af lakrids. Jamen mor, hvordan er jeg så lavet?… Af og til må man ty til en lille røverhistorie. Det er ikke alt man skal vide, når man er næsten 4 år.

Appen Hvorfor har man hår? handler om den 5 årige Henrys  undren. For hvorfor har man egentlig hår?  Som svar får han en super god røverhistorie. Hår og tanker hænger nemlig sammen.  Eller? Historien er skrevet af Ida Exner og  så fint illustreret af forfatteren selv. Skønne akvareltegninger, som er helt unikke og fine i den digitale app-verden. Jeg elsker at hovedpersonen har det flotteste røde hår – helt som lille nye dejlige niece Sigrid. Ildrødt og vidunderligt smukt.

Billedapp-bogen om Henry er vidunderlig smuk!

Gør dig selv den tjeneste at se denne lille film om bogens tilblivelse. Se filmen her.  Du kan læse meget mere om bogen lige her – her kan du også læse mere om forfatteren eller købe en helt ægte fin papirbog.

Nu er du tippet – en super sød historie til de 3-6 årige. Hvorfor har man hår er utroligt nok helt gratis. Så hent hent hent!!! Appen findes også til Android. 

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

 

En sød lille detalje – du kan selv tegne hår på børnene. Det kan du også i den fysiske bog… Men i appen kan det viskes ud 🙂

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

5 thoughts on “Hvorfor har man hår?

 • Diane

  Hej

  Ved du hvorfor der ikke er lyd på, selvom der er skruet op for volumen? Er der noget i indstillinger jeg skal ændre. Kan ikke se noget i appen, hvor den evt står på uden lyd.

  Hilsen Diane

 • rikkepal Post author

  Det lyder mærkeligt, lyden er ikke slået helt fra på din iPad/iPhone? Ellers kan du prøve at tænde og slukke din enhed, det kan nogengange hjælpe! Kh Rikke

 • Ida Exner

  Lige nu kører der en tegnekonkurrence på facebook: Tegn hår i app’en og post billedet på facebook-siden ‘Hvorfor har man hår’ inden 30/6. Vind bogen eller et flot papirsklip!