Toca Boca news 36


Så er der snart en ny app fra Toca Boca. Den bliver uden tvivl et hit. Tro mig. Det ligner lidt Minecraft til de mindste. Toca Buuilders er en app, hvor barnet skal bygge en by op i klodser. Desværre ser appen først dagens lys d. 20.juni, men du kan få et lille smugkig på appen på Toca Bocas hjemmeside. 

Men måske endnu bedre nyheder – den super populære og ikke mindst vildt gode app Toca Hair Salon 2 er gratis i en begrænset periode. Hent hent hent siger jeg bare. Appen fungerer både på iPhone, iPad, Android og Kindle Fire. Så der er ingen undskyldning 😉

 

Du finder appen her til Android – og her til Kindle Fire.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

36 thoughts on “Toca Boca news