MYMO Alfabet


Den danske læringsapp MYMO Alfabet arbejder med alfabetet på en sjov og motiverende måde. MYMO introducerer barnet for bogstavernes skriveretning og træner de enkelte bogstavers lyde.

MYMO Alfabet er rigtig fin, og særligt kuglebanerne fanger mine pigerns interesse. Desværre mister de lidt fornemmelsen for skriveretningen, og har mere fokus på kuglebanen. Det er en super sjov aktivitet, pigerne er vilde med den. Hvis man så samtidig sidder sammen med barnet, vil det være oplagt at tale om skriveretningen, og hvorfor kuglen skal bevæge sig i en bestemt retning. Sværhedsgraden øges for hver bane, og det er super godt.

Appens anden aktivitet er mere vellykket. Her skal barnet skrive bogstavet inden dynamitten springer. Det giver point at skrive bogstavet korrekt, og et ord med bogstavet som begyndelsesbogstav siges. Jeg er vild med det store fokus på bogstavernes mange lyde. Det er fantastisk. Desværre kan man skrive bogstaverne meget forkerte, og så samtidig få point. Det kender jeg mange børn, der vil gøre sit for at undersøge og lege med. Men igen, snak med barnet og leg med bogstaverne sammen.

Ud over den flotte app, har MYMO udviklet andre pædagogiske læringsredskaber, store lækre alfabetklodser og andre lækkerier. Jeg er solgt – og skal helt sikkert tjekke deres webshop ud. Se meget mere lige her. 

MYMO Alfabetet findes i en gratis udgave. Via in-app købe kan man købe adgang til resten af alfabetet. Det er derfor oplagt at prøve appen af. MYMO Alfabet er en super fin app til det store børnehavebarn eller til den kommende skoleelev.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment