Ramasjang app 3


Så kom I endelig med den app jeg nok har søgt allermest efter i App Store: Ramasjang App. Jeg havde en forhåbning og forventning om, at der på et eller andet tidspunkt ville komme en børneapp fra DR. Jeg har jævnligt de sidste 2 år (!!) skrevet Ramasjang i App Stores søgefelt. Nu er den her. Thumps up DR – og tusind tak, det var på tide! Det vil mange danske børn sætte stor pris på.

Ramasjang app er med de kendte børnefigurer fra Ramasjang. Indtil videre er Hr. Skæg og Oline flyttet ind på øen. Bamse er på vej, og mon ikke også vi snart ser flere kendte ansigter derinde? Appen er senere blevet udvidet med Ramasjang Mysteriet, og sørme om der ikke også der er nyt fra skønne Jeppe og Marie. De geniale idefolk bag flere vidunderlige børnetv-koncepter som Lille Nørd og Det Kongelige Spetakel. Det kan kun blive godt. Det glæder mig! Læs meget mere om appen og tankerne bag lige her.  Du kan også læse mere inde på Ramasjangs hjemmeside. 

Appen er hentet og 100 % godkendt af begge mine piger. Oline appellerer til Naja, og Sara gav sig i kast med Hr. Skæg. Via appen har du også mulighed for at se web-tv med de kendte Ramasjang-serier

Så nu er du tippet med en super god gratis app – lige til din sommerferiekuffert. 

Ramasjang app er gratis. Den findes til Android lige her. Appen hentes i App Store til iPad.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

3 thoughts on “Ramasjang app