Hund og elefant 85


Michael Jacobsen har skrevet app-bogen Hund & Elefant.

Historien handler om en hund og en elefant, som er de bedste venner. En dag får de øje på en gammel rusten lastbil. Heldigvis er Hund og Elefant rigtig gode til at ordne gamle biler, det har de nemlig lært i cirkus. Så de sætter bilen i stand. Da bilen er færdig sker uventede ting. Julemanden kommer forbi og taber sin sæk med gaver. Sammen beslutter de to venner sig for at finde julemanden og aflevere sækken tilbage. På deres rejse møder de konstant nye udfordringer. Historien tager den ene mystiske og uventede drejning efter hinanden.

Historien er super fantasifuldt, humoristisk og fængende, specielt når man er 6 år. Naja på 4 år forstår ikke helt de uventede drejninger. Jeg ærger mig dog lidt over enkelte af animationerne, som næsten ødelægger de skønne illustrationer. Jeg forstår ikke vandboblerne, men synes de blinkende øjne er skønne og levendegør historien. Jeg kunne også godt ønske mig, at hund og elefant blev skrevet med stort. Da de i mine øjne er egenavne og derfor bør skrives med stort. Selvom formatet og udgivelsesformen er anderledes i en app-bog i forhold til en papirbog, så skal der i mine øjne stadig værnes om kvaliteten. Men det ændrer ikke på, at historien om Hund & Elefant utrolig fin og finurlig og illustrationerne så fine.

Hund & Elefant koster 19 kr. til iPad. Den skulle efter sigende være på vej til iPhone og iPod også.

Hvis du vil købe appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

 

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

85 thoughts on “Hund og elefant