Ny læseapp fra Rosinante&Co 629


Så er det nye skoleår startet. Flere nye læringsapps ser dagens lys i disse skolestarts dage, og jeg vil selvfølgelig kigge lidt på dem.

Forlaget Rosinante & Co har udviklet læseappen Læs Selv 1. En app, der på mange måder ligner Lydret Dingo fra Gyldendal. Hele opsætningen og brugerfladen er den samme. Lad mig sige med det samme: DET  ER SÅ GODT. Jeg er vild med, at barnet kan lytte til historien, mens tesksten markeres. Jeg er vild med, at barnet selv kan læse, og kan trykke på de ord der driller. Det virker bare. Sara blev da også super glad, da hun så Læs Selv appen (ja hun elsker at læse) Ud over de fine bøger fra Zoom-serien kan man nemlig købe to bøger med Villads fra Valby.

Når bogen er læst kommer der en række spørgsmål, der alle relaterer sig til teksten. Toplækkert! Jeg glæder mig så meget til at bruge appen sammen med min klasse.

Da appen er ganske gratis at hente – og den første læsebog gratis følger med – så kan jeg slet ikke anbefale dig nok at hente denne app. Det er guld. 

Læs Selv 1 er udviklet til iPad. Appen er gratis og en bog følger med. Flere bøger kan købes for 39 kr. eller alle for 299 kr.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

629 thoughts on “Ny læseapp fra Rosinante&Co