Wombi Math 263


Wombi Math er en ny app udviklet af Svenske Wombi. Denne gang skal der trænes matematik og leges med tal.

I Wombi Math skal du matche  regnestykker med deres svar. Man kan vælge mellem addition, substraktion, multiplikation, division eller en hvor alle regnearter blandes.

Man kan tilpasse spillet efter barnets niveau, hvilket jeg synes er rigtig godt. Vi startede med at prøve med grundindstillingen. Men det var alt for svært, og Sara stod helt af. Men da niveauet blev sænket synes hun, at det var sjovt. Man vælger simpelthen hvilke tal man vil spille med.

Wombi Math er en fin matematik app i bunken af mange. Den skiller sig ud ved at være puslespilspræget. Det fanger helt sikkert Sara, er appen for “skole-agtig” gider hun dem ikke herhjemme for tiden. Men det kender I andre sikkert også til 🙂

Appen koster 16,90 til Android og kan findes her i Google Play.

Wombi math er både til iPhone og iPad. Appen koster 13 kr. i App Store.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

263 thoughts on “Wombi Math