BUSTER fest i Pumpehuset


Er du i nærheden af København søndag d.15.september – altså nu på søndag, så vil jeg varmt anbefale dig at slå et smut forbi Pumpehuset. Den 13. Busterfestival holder sin afslutning med et ret fedt program! Jeg gad godt!

Appen Gozoa kommer på besøg. Men der er  også meget andet godt. Se bare programmet:

Program d. 15. september kl. 11.00-16.00:

Workshops, spil og film kører hele dagen

Kl. 12.00: Koncert: Awkward Turtles
Kl. 13.30: BUSTERs Bingoshow
Kl. 15.00: Koncert: Mango Tango Band

Skuespiller for en dag!
Har du altid drømt om at spille med i en rigtig film? Så får du chancen her! Ved hjælp af en greenscreen kan du spille med i de danske kassesucceser: MGP Missionen, Otto er et næsehorn eller Antboy.

Kreative værksteder
Så er det tid til at slippe kreativiteten løs i vores animationsworkshop, hvor du former farverige figurer og vækker dem til live i en lille film, eller i vores motion-comic-workshop, hvor du kan lave din helt egen manga-filmfortælling med billeder, effekter og musik.

Scenen
Vi gentager sidste års succes: BUSTERs Bingoshow, hvor du kan vinde alt fra teater- og biografbilletter til bøger, spil og film. Mango Tango Band og Awkward Turtles er to skønne ungdomsbands fra Københavns Musikskole, som kommer og giver den gas på scenen.

Spil spil spil!
I det nye Olsen Banden-spil kan du planlægge dit helt eget kup, mens du i eventyrspillet Beyond Beyond kan følge kanindrengen Johan ned i Fjerkongens magiske rige i hans søgen efter sin forsvundne mor. Machineers er et eventyr-puslespil, hvor du kommer i lære på et værksted og skal reparere biler, og i monsterbygge-spillet Wanted: Igor kan du konkurrere om at blive Dr. Frankensteins nye assistent! I Backyard Panzers skal du med mobilen i hånden ud og løbe rundt for at finde og skyde dine venners tankvogne, og i Gozoa bliver dine matematiske evner testet!

Jeg har fundet programmet her – her kan du også finde informationer om billetter – eller en måde at få dem ganske gratis på. Billedet er lånt fra Busters hjemmeside. 

Og så til den heldige vinder af den sidste kode. I følge Facebooks regler, så må man IKKE kontakte vindere via Facebook. Så må jeg jo bare gøre det her. Vinderen er:

Mette Burgaard Christiansen 

Send mig venligst en mail på rikke@mors-apps.com, så får du fluks en kode af mig.

Følg Mors Apps:

Leave a comment