Julekalender til fordel for udsatte børn 333


Ja! jeg skrev julekalender! Men tiden sig nærmer med alt for hastige skridt. Så jeg er begyndt at tænke på julekalender. Da jeg er uddannet både håndarbejds- og billedkunstlærer og ELSKER at være kreativ sammen med mine piger, så skal vi i år have fat i Red Barnets byg-selv-julekalender, som er lavet i samarbejde med skønne Shane Brox. En kreativ kalender, som tog sin begyndelse i 2010.

Da jeg var ude i alt for god tid, kunne jeg slet ikke finde informationer om årets kalender. Jeg frygtede straks, at der ikke ville være en kalender i år. Så jeg skrev til Red Barnet. Heldigvis var der en kalender igen i år. Red Barnet sendte mig nogle lækre billeder og informationer om projektet:

Shane Brox har tusindevis af loyale og engagerede fans, der konstant inspirerer og kommer med input – også når det gælder julekalenderen. ”Det er skønt, når både børn og voksne er engagerede og vil fortælle mig hvad de synes – også når de ikke er så tilfredse! Sidste år kunne jeg fornemme, at der var for lidt julestemning og julepynt i kalenderen, så i år har jeg selvfølgelig sørget for at julestemningen er i højsæde. Vi skal bygge julepynt, lave små julegaver og alt skal være klar til den 24. december, hvor Fætter Skovfjært får besøg af sin fine fætter fra byen,” udtaler Shane Brox. 

De 24 små byggevideoer er ligeledes tilbage, så børn og voksne kan se Shane bygge dagens figur på RedBarnets hjemmeside fra 1. december.

Julekalenderen koster 299,95 kr. og hele overskuddet går til Red Barnet. Lækkert ikke? Den indeholder 24 julekapitler samt dagens byggeopgave. Ud over gode ideer, så er den spækket medhobbymaterialer fra Panduro Hobby (og de har vist fyldt godt op i år). Æsken kan bygges om til et lille skovlandskab, der kan bruges til opbevaring af alle figurerne – og æsken må man godt bygge inden 1. december!

Årets julekalender forhandles via www.redbarnetshop.dk men kan også købes hos Panduro Hobby, Name It butikkerne, Legeakademiet.dk, Coop.dk, Dansk Supermarked, Politiken Plus, Normann Copenhagen, Saxo.com og Coolshop.dk.

Julekalenderen 2013 er i butikkerne NU!

Ser den ikke bare fin ud? Jeg glæder mig vist lige så meget som børnene!

Og er du så heldig at være i København, så er Shane Brox netop aktuel med Fabelmageren på Det kongelige Teater. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

333 thoughts on “Julekalender til fordel for udsatte børn