Toca Mini 23


Toca Boca har netop præsentet deres nyeste app i Toca-familien. Toca Mini er en super sød kreativ app, hvor det handler om, at skabe sine egne figurer. Du kan se en film om appen på Toca Bocas hjemmeside lige her.  Som altid er legen i fokus – og derfor elsker vi Toca Boca. 

En ting er sikkert – man bliver aldrig skuffet over en app fra Toca Boca. Pigerne havde hverken hørt om eller set trailers med appen, men jeg tøvede ikke et sekund med at betale 19 kr. Og vi blev ikke skuffet. De elsker den og kan sidde helt fordybet i deres farveleg. Den er rigtig fin. Dog er der for os en stor mangel – man kan ikke se sine figurer igen. Det savner mine piger faktisk. Det kan man kun ved at tage billeder, herefter kan man finde dem på sin kamerarulle. Det er bare lidt besværligt.  Men ellers en super fin og herlig kreativ app!

Toca Mini koster 19 kr. i App Store. Appen er både til iPhone og iPad.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

23 thoughts on “Toca Mini