Fagtesangbogen 34


Fagtesangbogen er en ny danskudviklet app med fagtesange til de små. Fagtesangbogen er gratis og der medfølger to sange. Ved at købe en sangpakke kan man komme op på 12 fagtesange med video til. Sangpakken koster 32 kr.

Sangene er super fine og i et tempo som passer til de fleste. Vi er ikke helt enige med alle fortolkningerne af sangene, men det er jo småting. Naja ELSKER appen. Her er nemlig flere sange, som de også synger i børnehaven. Jeg blev super glad for at se og høre sangen Drala, som jeg helt havde glemt. Den var Saras bedste fagtesang som lille, og vi ændrede “teksten” til kendte navne igen og igen.

Fagtesangbogen indeholder:
· Lille Peter Edderkop (gratis)
· Drala (gratis)
· I En Skov En Hytte Lå
· Um Ad
· Jeg Gik Mig Over Sø Og Land
· Jeg Er En Lille Blå Ballon
· Når Jeg Får En Lille
· Mon Du Bemærket Har
· Ved Vejen Lå Et Hus
· Jeg Er En Farlig Tiger
· Mester Jacob
· 5 Små Aber

En genial ting ved denne app er, at man selv kan optage sin egen fagtevideo. Mine børn ELSKER at se sig selv synge og danse. Så det er helt klart et stort plus ved appen. Filmene kan så bagefter deles. Jeg kunne dog godt ønske mig at teksten stod på skærmen, så mor og far også kan synge med :-). Eller måske en lille bogdel, hvor alle sangtekster kan ses, så man kan bruge appen som en sangbog. Det ville være smart.

Vi kan varmt anbefale Fagtesangbogen, som vil glæde mange små pus. Særligt de små pus med forældre, som kokser rundt i de sange, de små forgæves forsøger at lærer os! Jeg har nu endelig lært den med de små aber!

Målgruppe: 0-5 år.

Fagtesangbogen er gratis at hente. Der er mulighed for in-app køb så husk børnesikringen!

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

34 thoughts on “Fagtesangbogen