Nedtælling! 239


Så har vi november. Der er kun en måned til årets bedste måned. Ventetiden føles uendelig lang. Særligt når man har fødselsdag i december. Sådan har Sara Lucia det. Hun venter og venter og venter. Hun tæller, venter og spørger ind til dage. Hun har fødselsdag d. 13. december. Jeg ved hvordan hun har det. Jeg er selv decemberbarn (ja stadig barn), så jeg føler med hende. Vi har derfor startet en nedtælling.

Med hjælp fra gratis appen Countdown to an Event visualiseres dagene. Det er super smart. Man kan indsætte flere vigtige begivenheder og koble dem op med et billede. Men i dag mente Sara også, at vi burde have en kalender, som nedtælling til diverse fødselsdage og ikke mindst juleaften. Så det lavede vi Sara og jeg.

Efter aftenens bad blev papir og saks fundet frem. Sara arbejde i dyb koncentration. En super øvelse i at skrive tal skal jeg hilse og sige.

 

Det færdige resultat. De små hjerter markere fødselsdage. Sara insisterede på at kalenderen skulle starte ved et. Omvendt er det måske lettere at holde styr på. Ideen er så, at vi hver dag krydser en dag ud.

Den søde storesøster har lavet en til lillesøster Naja. Så den hænger fint som en overraskelse til lillefisen. Hun ligger så sødt og sover…

Nu er ideen givet videre 🙂

Appen Countdown to an Event er til iPhone. Billedet her er fra App Store, da Sara lytter til podcast på min iPhone lige nu.

Hvis du vil hente appen kan du støtte mors-apps.com ved at bruge købknappen herunder. Det koster dig ingenting ekstra, men det gør det muligt, at jeg kan tippe dig med gode apps. På forhånd tak.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

239 thoughts on “Nedtælling!