Posters – konkurrence 68


Opdateret søndag d. 10.11

Vinderne er fundet. Jeg kunne slet ikke vælge mellem alle jeres kommentarer. Det varmer mig så meget, at der er så stor i intereresse for mine plakater.Tak til jer alle. Nu overvejer jeg om jeg skal trykke flere og sælge dem. Så jeg kan donere lidt penge til velgørenhed. Mere om det senere.

Nu til  vinderne – ja vindere. Jeg har valgt en vinder på bloggen og en på Facebook. Random.org har talt. Vinderne bedes sende mig en mail med deres adresser, så skal jeg fluks smutte forbi trykkeren i denne uge, og få sendt plakater afsted til jer.

Vinder via Facebook: Karina Juul Uldal Christesen Nr 6 ville være så fint til Nikolajs værelse. Den kære Jonsey sendes i trykken til dig Nikolaj.

Vinder via bloggen: Elna Guldberg: Nr 6 med ræven i flyveren, den ville være super i min søn på 4 års værelse, men må lige sige; nej hvor er de alle fine:-)sejt klaret – vil også gerne vide priser hvis jeg ikke bliver den heldige:-). Endnu en ræv trykkes og sendes 🙂

Jeg har det bedst, når jeg har gang i mine små projekter. Familie, børn, apps og kreative sysler. En af mine helt store passioner er at klippe og klistre. Det er blevet til en lille samling af plakater, som jeg har fået trykt. Det er mine egne børn og små nevøer og niecer, der har været inspirationen. De er faktisk blevet ret fine og passer fint ind på et børneværelse. De er trykt på et lækkert papir i god kvalitet. Råhvid 250 gr. i A3 størrelse. Kan også laves i A4 og i helt hvid.

Og fordi I bare er verdens bedste følgere, så kan I vinde en af mine plakater.  Skriv en kommentar med hvilken plakat du gerne vil vinde og hvorfor. Skriv også hvilken størrelse og om den skal være helt hvid eller råhvid. Jeg trækker lod søndag. I kan også deltage på Facebook ved at kommentere indlægget derinde, så får I to lod i puljen.

1. Katten 2. Ballonflyver 3. Pingvin på tur 4. Dragefugl 5. Drageflodhest 6. Jonsey Fox 7. Sommerfugl 8. Fluer 9. Nyd

10 og 11 er begge med alfabetet – her vil den opmærksomme se, at Y mangler. Ret flot. De er ved at blive lavet om 🙂 Y skal selvfølgelig være med.

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

68 thoughts on “Posters – konkurrence

 • Bettina

  Nr 8 i A3 råhvid er hvad jeg liiiige netop går og drømmer om indeni ❤️

 • Kristina

  Vil gerne være heldig og vinde nr. 10 med Y :-), rigtig fine plakater og såå kreativ

 • Lene Gam Jørgensen

  Mener du oprigtigt at man kan vælge? 🙂 A3 af nr. 7, 8 eller 11 og. . . .og . . . 🙂 Er netop ved at om møblere 2 x pigeværelser hvor de liiige passer ind

 • Marlene

  “Nyd” plakaten i A3 hvid, er mega fin, den kunne godt hænge flot ved mit spisebord :0)

 • Henriette Vilhelmsen

  Hvis jeg er så heldig at vinde, kunne jeg godt tænke mig nr 7 😀

 • Marie Louise

  Nr 2 ballonflyver i hviid ville være så fin på min store søn på 2 år’s værelse – han er heereeelt vild med både balloner og flyvere:)

 • Eva Einshøj

  Jeg ønsker mig rigtig meget nr 11, A3, råhvid. Det ville passer supert i min børnehave (bor i Norge!). Børnene er meget interesserede i bogstaver, så den ville passe fint.

 • Susanne

  1. Katten i A4. – Fordi den er super sej, til min drengs værelse! 🙂

 • Merete Bak

  De er SÅ fine! Alle sammen – umulig opgave at vælge 🙂

  1, 5, 7, 8 eller 11 i A3, råhvid 🙂

 • Marie Krusell

  Uh jeg er i tvivl. Nyd eller ballon-alfabet i råhvid. Hvad koster de hvis man vil købe en?

 • Pia Kofod

  Nr. 9 – den er super fin 🙂 Må så gerne pynte i vores lille hjem!

 • Nanna Kristensen

  Super flotte 🙂
  Nr 2 eller 11, i råhvid a3 vil være et stort hit.

 • Tanja

  NYD – fordi det er det, livet handler om, men vi glemmer det ofte. Derfor vil det være godt m en reminder på væggen 🙂 A3 råhvid

 • rikkepal Post author

  … og lige derfor jeg har lavet den! Har også lavet en med teksten Håb faktisk og Lev 🙂

 • Elnaguldberg

  Nr 6 med ræven i flyveren, den ville være super i min søn på 4 års værelse, men må lige sige; nej hvor er de alle fine 🙂 sejt klaret – vil også gerne vide priser hvis jeg ikke bliver den heldige 🙂

 • Britt

  Hold da op, hvor er de fede! Nr. 4 Dragefugl, fordi farverne passer perfekt til min nye stue – og fordi den af alle, får mig til at tænke mest 🙂

 • Bianca

  Ballonflyver eller nyd de er så flotte A3 og i hvid. Malthe vil elske balonflyver og jeg vil elske nyd.

 • Trine Laier

  Hvor er de fine! Hvis jeg er den heldige vinder, så vælger jeg nr. 2 i råhvid og gerne i A3 🙂

 • Jannie

  Uhhhh, den var svær – lad mig se
  Nr. 11 med farver og ABC
  – gerne i A3 og hvid
  Den vil klæde vores køkkenalrum og vække begejstring hos Ida – som iøvrigt er vild med de spil du anbefaler.
  Ida er langsom i sin udvikling og skal først starte skole om nogle år, men et allerede begyndt at lege med bogstaver! Din poster vil være et hit!
  Og skulle en anden være heldig, så har du jo givet ideen videre!
  Tak for din side!

 • Sara

  Plakat 12. Fordi Y var det første bogstav min datter skrev (vi er nu på A og Y). “Y som yver” skreg hun glad… 🙂

 • Marie Juelsgaard

  Nr. 10 råhvid a3 til Carl min søn på 6 år der går i 0. A og kæmper rigtig meget med at huske hvordan alle bogstaverne ser ud. De er så fine alle sammen. Har du tænkt på at lave dem i postkort størrelse?

 • Helle Langkjær

  Jeg vil ønske mig Nyd plakaten i hvid a3. Dejligt budskab, som jeg skal mindes om af og til

 • Nicole

  Det er svært at vælge!! Alle er unikke hver for sig! Men mine børn elsker bogstaver og må vælge de to med alle bogstaver på

 • Rikke

  Svært at vælge…. Men med en datter i 0. Klasse som lige er begyndt at børnestave, så mangler vi faktisk en plakat med alfabetet. Så det skal være nummer 10 i A3 og råhvid.

 • Line

  Nr 7 med sommerfuglen. Passer lige til mine piger 🙂 De er fantastisk flotte dine plakater!!

 • Merete Rud

  Hvor kreativt…. de er alle så fine! Men især den sidste med alfabetet! Fordi den vil pynte på en væg i vores hjem og vil være en god inspiration til Gustav og Karla til at lære bogstaver og skrive deres navn! 🙂

 • Mai-Britt

  Jeg ønsker mig nummer !0. Er vild med bogstavernes form og facon 🙂

 • Lajla

  Ballonflyver – dragefugl – drageflodhest – Joensen Fox – nyd – den sidste ABC med farver. Alle i hvid og A3. Hvilken er op til dig

 • Cristina frederiksen

  jeg, og ikke mindst min søn, vil elske at være heldige at vinde nr 11.
  Han er lige begyndt at læse (godt hjulpet på vej af nogle af de gode apps som du skriver om), og alfabetet vil pynte på hans væg.

  Mange hilsner

  Cristina og Jonathan læsehest

 • Lisa Baggesgaard Hansen

  Jeg vil meget gerne vinde nr. 11 (med Y) i råhvid str. A3. Står og mangler en erstatning for en stor plakat inde på min store piges værelse – og hun er super interesseret og pisse god til bogstaver – så den plakat du har lavet her er jo helt genial til hende!

 • Berit Nielsen

  Nr 3 pingvin på tur gerne i råhvid.. Har en datter der godt kan lide pingviner og så er den kær.

 • Pauline

  Ballonflyver i hvid A3… Hvor er det bare nogle flotte plakater. Hvor sælger du dem henne?

 • Mette Juszczyk

  Jeg vil elske at vinde nr 5 til den lille ny babys værelse<3

 • Anne

  Hold da helt op, hvor er de fine!!! Sælger du af dem?

  Jeg ønsker mig nr 9 – “Nyd”. Vi flyttede til den anden ende af landet i sidste weekend, så den kunne få lov at pryde i vores nye stue. Jeg ønsker mig den i hvid, str A3.

  Jeg er vild med ordspillet; at der både står “nyd” og “yd”, da begge dele er vigtige at huske i livet.

  Kærlig hilsen
  Anne

 • Inez

  Nr 1 kat med slips i A3. Min datter er helt vild med katte, så ville hænge så fint inde på hendes værelse. ;0)

 • Rikke

  Nyd på råhvid A3 ville være den perfekte gave til min søster som trænger til lidt ekstra nydelse!

  Alfabetet ville passe den ældste af mine tre, som elsker at gå i 1.klasse og gerne leger skole med de to små søskende!

 • Anne Marie Hansen

  nr.5 drageflodhest i a3 råhvid. Fordi den er så fed, og fordi den passer til min 5 årige drengs værelse. Så kan han ligge i sin seng og kigge på den, når han lader sine egne tanker flyve. Og næste dag vågner med hovedet fuld af spørgsmål…

 • Karen

  Abc plakaterne vil se så fine ud i min bh klasse – synes især den sidste nr 11 er særlig fin. Kh Karen

 • Karen

  Flotte plakater du har fået lavet! Jeg vil håbe at vinde “Nyd” i råhvid i størrelse A3