Hunden IB 388


Hunden IB er en skøn dansk app udviklet til de mindste app-brugere. En lækker interaktiv oplevelse, hvor barnet barnet og fantasien skaber fortællingen om Hunden Ib, der ligger i sin hundekurv og drømmer.

Appen Hunden Ib passer til bogen Ib får en tur, som gratis kan hentes i iBooks. Det kan varmt anbefales at hente bogen sammen med appen og så læse bogen først. Så er Ib kendt, når spillet Snebanen skal prøves. Men pas på – for bogen er så sød, og man bliver yderst fristet til at købe de andre bøger i serien. Historien om Ib er så fin og god.

Jeg er vild med drømmen hvor Ib skal hjælpe de små dyrebørn, hvor barnet skal tage sig af de små dyrebørn, som er alene ude i regnen og mangler et sted at sove. Det er bare så fint lavet, og Naja er vild med det. Eller… Naja synes faktisk det er rigtig svært at hjælpe dyrene for “jeg kommer hele tiden til at gå forbi dem. Så skal man gå forlæns og baglæns og forlæns og baglæns, det irriterer mig. Men det er sjovt at køre racerløb, det er rigtig sjovt. Jeg var vildt sej, for jeg vandt hele tiden over rotten. Jeg var også god til at finde Ibs solbriller. Jeg synes altså at det er skørt, at han har solbriller på i sneen”.

Hunden Ib er en rigtig fin app, grafikken er super flot og enkel. Fortællerstemmen er vildt behagelig. Det er rigtig dejligt at se en app, der henvender sig til de yngste og som adskiller sig rigtig meget fra resten af udvalget i App Store. Hunden Ib lader barnet arbejde med problemløsning på en super fin måde. Lækkert.

Du kan læse meget mere om Hunden Ib her. Her kan du også se en lille film om appen. Peter Nordahl har skrevet bøgerne og Rasmus Bregnhøi har stået for de fantastiske illustrationer.

Vi kan varmt anbefale både appen om Hunden Ib og ebogen Ib får en tur. Målgruppen er 2-5 år. Hunden Ib koster 19 kr. i App Store. Appen er både til iPhone og iPad. Hunden Ib fåes også på Google Play. Hunden Ib findes også i en gratis udgave, her kan du prøve spillet af.

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

388 thoughts on “Hunden IB