Skriv og læs til iPhone 199


Er du også vild med “Skriv og Læs” appen til iPad, så er der her en rigtig god nyhed:

iPad-appen ”Skriv og Læs” er nu kommet i en iPhone- og iPod Touch-version, som åbner nye muligheder for tilgængelighed og mobil læring. Børn kan nemt have en iPod Touch i lommen eller låne mors eller fars iPhone, hvis de på cykelturen, i skoven eller i andre sammenhænge ønsker at tage billeder og skrive en bog om deres oplevelser. Bagefter kan bogen let sendes til de venner eller familiemedlemmer, barnet ønsker at dele sin bog med.

Læs min anmeldelse af “Skriv og læs” appen lige her.

 

Fra App Store:

Skriv og Læs bygger på forskning, der viser, at børn med stor fordel kan starte med at skrive, når de skal lære at læse. Med app’en og en smule voksenhjælp kan børn, ved at skrive små tekster, lære at læse og stave på en vedkommende og meningsfuld måde.
Barnet skriver en sætning på sit aktuelle skriftsprogsniveau og en voksen ”oversætter” det barnet har skrevet til konventionel stavning. Når barnet ser og sammenligner med den voksnes skrivning, opfanges løbende ord og skriftsproglige deltaljer, som barnet kan bruge fremadrettet. Barnets bøger kan direkte fra app’en printes, mailes eller offentliggøres på nettet. På den måde oplever barnet sig selv som forfatter og får dermed en motiverende indsigt i, hvad skriftsproget kan bruges til.

 

Skriv og Læs koster 25 kr. til iPhone.

Som altid kan du trykke på App Store ikonet, så ryger du direkte til App Store. Let for dig – dejligt for mig, for så støtter du mors-apps.

Følg Mors Apps:

Leave a comment

199 thoughts on “Skriv og læs til iPhone