Fredag d. 13 konkurrence 41


Fredag d. 13. er jo en uhyyyyggens dag – men det er faktisk også min skønne store datters 7 års fødselsdag. Spørg lige om hun glæder sig helt vildt?

Jeg har en uhyggelig god konkurrence til dig i dagens anledning. Tak til Gozoa for at være med på ideen!

Jule(u)hyggelig matematikkonkurrence med GOZOA

I anledning af sådan en jule(u)hyggelig dag som fredag d. 13, afholder GOZOA en matematikkonkurrence, hvor ikke bare 1 men 3 heldige forældre kan vinde GOZOA præmier til deres barn.

Som du måske tidligere har læst her på bloggen, så er Gozoa faldet ganske godt til hos os, og spillene fanger i den grad specielt Sara Lucia. Du kan læse meget mere om de mange super gode apps på Gozoas hjemmeside.  Her kan du også tilmelde dig et nyhedsbrev, og på den måde får besked, når Gozoa udgiver nye apps.

Det kan du vinde:

1. præmie. Et fuldt GOZOA kit: Gympose, hoodie, klistermærke og 3 GOZOA matematikapps

2. præmie. Gympose, klistermærke og 3 GOZOA matematik apps

3. præmie.  3 GOZOA matematik apps

Det eneste du skal gøre er at løse regnestykket og skrive dit svar i kommentarfeltet herunder eller på min Facebookside. Som altid: en kommentar begge steder giver to lod i posen. Dit svar skal være skrevet inden midnat d. 13… så finder jeg vinderen lørdag.

Hvad er 1 + 3 – 4 + 26 – 2 = ?

 

Læs mine anmeldelser her: Mors Apps anmeldelser af GOZOA

GOZOA – Leg & lær matematik

GOZOA – På shopping

Husk også at deltage i konkurrencen om 3 mdr. adgang til de mange skønne historier fra Anderby i den lækre Anders And app. Læs meget mere og deltag i konkurrencen lige her. 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

41 thoughts on “Fredag d. 13 konkurrence