Sago Mini Ocean Swimmer 100


sago2

Sago Mini apps er ideelle til de mindste og med appen Sago Mini Ocean Swimmer, går du bestemt ikke forkert. Appen er bare så fin. Der er ikke et egentligt gameplay. Der er ikke noget formål med spillet, men det er en rejse under vandet. Det er en leg.

Med sin finger skal barnet guide en lille sød fisk gennem vandet. Her venter masser af små sjove overraskelser. Der er en blæksprutte, der byder på hele otte is. Der er søstjerner, der spiller musik. Et (næsten) uhyggeligt sømonster. Der er en hund, der hopper på en vippe. Der er faktisk 30 animationer og overraskelser, så barnet vil hele tiden opfage nye sjove ting.

Jeg har prøvet appen med mine to piger, som begge er i appens målgruppe. Det kunne man også se, den fangede dem kun ganske kort. Men appen her henvender sig også til de helt små, som vil reagere på animationerne ved tryk på skærmen.

sago1

Sago Mini er virkelig ved at sætte sig hårdt på markedet for apps til de mindste. Og det er fuldt fortjent. Vi har tidligere prøvet Sago Mini Doodlecast, som Naja er ret vild med.

Sago Mini Ocean Swimmer henvender sig til de mindste på 1-2 år. Det er en rigtig flot og gennemført app. Der er ingen reklamer, der er ingen risiko for in-appkøb. En app i Toca Bocas liga – men endnu bedre til de mindste!

Sago Mini Ocean Swimmer koster 19 kr. i App Store. Appen er både til iPhone og iPad.

AppStoredansk

 

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

100 thoughts on “Sago Mini Ocean Swimmer