Clumsy Ninja 12


Jimageeg er simpelthen nødt til at dele appen Clumsy Ninja med jer. Jeg fik den anbefalet af en sød læser på Facebook.

Clumsy Ninja er en virkelig uheldig og klumpedumpet Ninja. Han kan faktisk ikke særlig meget af det en ninja skal kunne. Det er jo ikke godt, da han har en mission – han skal finde sin ven Kira. Det er nu din opgave at træne ham op. Clumsy Ninja lærer af alt hvad du gør. Han reagerer på alle dine bevægelser på skærmen.

Appen har in-appkøb, så husk at sætte begrænsningerne til. Jeg skal også nævne at appen har rigtig meget slå, kaste, sparke med. Det fylder meget i appen, men på en helt ufarlig måde. Bryder man sig ikke om spil, hvor barnet skal kaste rundt med en Ninja, så skal man bare lade den være i App Store. Jeg havde det sådan lidt med appen med katten Tom, der var så populær for et par år siden. Clumsy Ninja minder meget om, men den kan bare så meget mere. Den er interaktiv på en helt anden måde. Den er bare rigtig rigtig fin. Så fin, at jeg spiller uden børnene 🙂

Bemærk: De mange missioner man får kommer på engelsk, så kan barnet ikke engelsk, skal man hjælpe. Men det er nu også hyggeligt!!!

Prøv den af – vi synes altså at den er helt vildt sød!

Clumsy Ninja er gratis. Appen er både til iPhone og iPad.

AppStoredansk

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment

12 thoughts on “Clumsy Ninja