Pixeline Stjernehotellet konkurrence 18


pixelineSå er der godt nyt til alle de trofaste Pixeline Stjernehotellet fans. I er mange – ved I godt det? Faktisk har Pixeline mere end 1.000.000 downloads. Det er jo helt vildt. Det er også helt forståeligt, for Stjernehotellet er bare en rigtig god app.

Stjernehotellet er lige blevet opdateret igen. Det er altid spændende.  Jeg har en trofast spiller i Sara Lucia. Hun spottede straks ændringer i spillet. Der er fx kommet flere heste til i Ranchen, og man kan nu købe en fitnessetage til sit hotel. Det kræver mindst 6 stjerner at købe udstyr, men vi er godt på vej.

Med den nye opdatering bliver det også meget lettere at få adgang til de mange minispil UDEN at bruge alle sine rubiner på det.  Hver 2. stjerne man får på sit hotel låser op for et minispil. Hvis man har 10 Stjerner på hotellet, låser man op for at kunne få 1 gratis rubin hver eneste dag på Unga Bunga´ernes losseplads. Smart smart smart.

Så skynd dig at besøge dit hotel og find alt det nye!

Kunne du godt bruge nogle rubiner? I samarbejde med KREA udlodder Mors Apps 50 rubiner til en heldig Pixeline-spiller. Er det dig? Skriv en kommentar til dette indlæg – enten her eller på bloggen. Jeg finder den heldige rubinvinder fredag aften. Og har du Mors Apps appen, ser er der faktisk en chance mere for ekstra 50 rubiner. Læs mere i anmeldelsen på appen Mors Apps. Du kan altså vinde hele 100 rubiner.
Har I endnu ikke prøvet Pixeline Stjernehotellet, så finder du appen lige her. Den er virkelig god. Den er virkelig populær. Målgruppe: +5
AppStoredansk
Følg Mors Apps:

Leave a comment

18 thoughts on “Pixeline Stjernehotellet konkurrence

 • Cristina Frederiksen

  Det ville være en skøn præmie at vinde. Min søn elsker stjernehotellet og kan bruge masser af tid med det…

  Mvh cristina

 • Lotte

  Jo tak – det ville min datter Mille, på 6 år, synes var helt fantastisk

 • Karen Bruhn Krogh

  Hej jeg skal hilse fra pixeline og stjernehotellet.
  Jeg vil super gerne være med, så min datter Sigrid og jeg kan bygge ud 😉
  Kh Karen og Sigrid

 • Diana

  Hej jeg har mega meget brug for rubiner, fordi mit band skal være stører, og så skal jeg også købe nye minispil. Det er mit ynglingsspil og jeg går meget op i spillet. Det ville være en drøm der gik i opfyldelse.

  Kh Diana

 • Søren

  Min datter på 6 år spiller stjernehotellet hver dag og har tigget og plaget om at få lov til at købe rubiner.
  Hvis jeg kunne give hende et par stykker, er jeg sikker på at jeg kommer et godt stykke op af bedste-far-ranglisten.