Pixeline Stjernehotellet konkurrence 58


pixelineSå er der godt nyt til alle de trofaste Pixeline Stjernehotellet fans. I er mange – ved I godt det? Faktisk har Pixeline mere end 1.000.000 downloads. Det er jo helt vildt. Det er også helt forståeligt, for Stjernehotellet er bare en rigtig god app.

Stjernehotellet er lige blevet opdateret igen. Det er altid spændende.  Jeg har en trofast spiller i Sara Lucia. Hun spottede straks ændringer i spillet. Der er fx kommet flere heste til i Ranchen, og man kan nu købe en fitnessetage til sit hotel. Det kræver mindst 6 stjerner at købe udstyr, men vi er godt på vej.

Med den nye opdatering bliver det også meget lettere at få adgang til de mange minispil UDEN at bruge alle sine rubiner på det.  Hver 2. stjerne man får på sit hotel låser op for et minispil. Hvis man har 10 Stjerner på hotellet, låser man op for at kunne få 1 gratis rubin hver eneste dag på Unga Bunga´ernes losseplads. Smart smart smart.

Så skynd dig at besøge dit hotel og find alt det nye!

Kunne du godt bruge nogle rubiner? I samarbejde med KREA udlodder Mors Apps 50 rubiner til en heldig Pixeline-spiller. Er det dig? Skriv en kommentar til dette indlæg – enten her eller på bloggen. Jeg finder den heldige rubinvinder fredag aften. Og har du Mors Apps appen, ser er der faktisk en chance mere for ekstra 50 rubiner. Læs mere i anmeldelsen på appen Mors Apps. Du kan altså vinde hele 100 rubiner.
Har I endnu ikke prøvet Pixeline Stjernehotellet, så finder du appen lige her. Den er virkelig god. Den er virkelig populær. Målgruppe: +5
AppStoredansk
Følg Mors Apps:

Leave a comment

58 thoughts on “Pixeline Stjernehotellet konkurrence