Lipa Train 271


lipatrain1Jeg ved at I elsker gratis apps – derfor elsker jeg også at finde dem til jer (og os). I dag har jeg fundet en rigtig god en.

Med børneappen Lipa Train skal barnet være togfører og køre rundt og samle frugt ind med sit tog. For at hente frugten, skal togskinnerne indstilles korrekt. Det starter med at være super let, men efterhånden bliver banerne mere og mere avancerede.

Appens målgruppe er 4-6 år, hvilket er meget passende. Appen var ret svær at mestre for Naja i starten. Hun skulle virkelig koncentrere sig, og der gik lidt tid inde hun forstod systemet. Men hun fangede det, og var ret optaget af Lipa Train. Sara Lucia synes derimod at appen er kedelig. Hun kan ikke forstå, at der ikke sker mere. Hun undrer sig over, at man kun skal køre i tog. Hun vil jo gerne cykle. De stiller hurtigt krav de unger 🙂

lipatrain2

Lipa Train er klart et download værd. Så hent appen nu. Den koster snart 19 kr. igen. Appen er både til iPhone og iPad.

Lipa Train findes også i Google Play lige her. 

AppStoredansk

Følg Mors Apps:

Leave a comment

271 thoughts on “Lipa Train