Fastelavn er mit navn 221


Fastelavn nærmer sig. Helt præcist er det søndag d. 2.marts.

Skal jeres børn også klædes ud? Skal I have prinsesser eller pirater. Måske en Spidermann eller en hjemmelavet LEGO-klods? Nettet brugner med ideer til fede kostumer. Både lækre hjemmelavede kostumer og flotte kostumer, som kan købes. På min skole er vi hurtigt ude, så vi holdt et brag af en fastelavnsfest for alle skolens elever allerede i fredags. Hos os var der ingen tvivl. Sara ville være Disneys Merida. Den kjole havde vi, da hun fik den i gave sidste år. Jeg troppede op som kat, med et hale og øresæt fra Tiger til 20 kr. krydret med ansigtsmaling.

Hvad Naja skal klædes ud som – ja det er endnu ikke klart. Den ene dag vil hun være Mary Poppins, så vil hun være Superpige og så en prinsesse. Vi har heldigvis masser af udklædningstøj, og hun er langt fra kritisk.

Mange vælger sætter prikken over i’et med en flot ansigtsmaling. Jeg vil i den forbindelse meget gerne anbefale jer Snazaroo ansigtsmaling. Vores Naja har børneeksem. Hun slår ud af ALT. Men hun elsker udklædning og ansigtsmaling. Så da hun skulle holde sin 4 års fødselsdag gik jeg igang med at undersøge markedet. Jeg fandt Snazaroo, som er en mild ansigtsmaling, der IKKE indeholder alle de giftige ting.

Vi bestilte malingen via Amazon.uk og fik det tilsendt. Det er ikke helt billigt, men det holder meget længe.

snazaroosnazaroo2

 

Vi købte to forskellige pakker, ekstra pensler, svampe og en opbevaringskasse i juni 2013 og vi har dem stadig. Det skal siges: vi har brugt det MEGET. Både til børn og voksne (jeg elsker nemlig også udklædning og sjov). Det er let at påføre malingen, der følger fantastiske instruktioner med, så man fremstår let som en total overskudsforælder med gigantiske maleevner (uden man behøver være det ene eller det andet), og endnu bedre: malingen vaskes så let af igen. Men det bedste er: Najas hud reagerer slet ikke på det.

Så nu er du tippet med hvad vi synes er verdens bedste anigtsmaling. 

Her er lidt af vores kreationer fra det sidste halve år – det ser måske svært ud, men det er meget lettere end man lige tror!

foto 4 (5) foto 3 (7) foto 5 (4) foto 4 (4) foto 2 (10) foto 1 (10)

Følg Mors Apps:

Leave a comment

221 thoughts on “Fastelavn er mit navn