Brug kroppen


Jeg har før skrevet om appen Hvad kan kroppen?  En gratis app, der virkelig kan sætte gang i ungerne. Appen er udviklet af TipTapTudse, som laver materialer til børnehave og indskoling.

Der har været meget i medierne på det seneste om små børns brug af tablets. Der er virkelig mange børn, der dagligt har fingrene i det digitale legetøj. DR skriver: En undersøgelse, som YouGov har lavet for KL’s nyhedsbrev,Momentum, viser nemlig, at ni ud af 10 børn under syv år bruger digitale medier indenfor hjemmets fire vægge. 78 procent af børnene er under tre år.

Det er en del af udviklingen i samfundet, og det er kun godt, at vores børn rustes godt.  Mine piger har ofte brug for en pause, når de kommer hjem fra skole/SFO og børnehave. Det forstår jeg godt, de har været på en hel dag. Så det er ok, at de tager en pause med en iPad.Men det er super vigtigt, at vi forældre (og pædagoger og lærere) tænker en ekstra gang over, hvordan disse tablets bruges – og hvad de indeholder.

Jeg vil derfor rigtig gerne IGEN anbefale jer appen Hvad kan kroppen. Den er så fed. Mine piger har det så sjovt med den sammen. De griner, de hopper og de tumler rundt på gulvet. Med sådan en app, kan man da ikke være bange for, at børnene er sidder passive og stener 🙂 Her er et par billeder fra trunternes selvvalgte træning.

Så hent appen. Den er desværre kun til  iPad. Den koster intet.

AppStoredansk

 

foto 4
foto 2 foto 3

 

Følg Mors Apps:

Leave a comment